Hülya Avşar ve Burak Deniz, Yeni Filmde Saplantılı Bir Aşk Hikayesinde Buluşuyor!

Hülya Avşar ve Burak Deniz, Yeni Filmde Saplantılı Bir Aşk Hikayesinde Buluşuyor!
Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Avşar, sinemaya geri dönüş yapıyor. Yeni filmde saplantılı bir gencin aşığı rolünü üstlenirken, partneri olarak genç jenerasyonun popüler ismi Burak Deniz'le kamera karşısına geçecek.

Türkiye'nin en gözde ve en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Hülya Avşar, oyunculuk kariyerine uzun bir aranın ardından yeniden başlıyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla her zaman gündemde kalmayı başaran Avşar, son olarak 2021 yılında ekranlarda görülmüştü. Şimdilerde, YouTube'daki "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programıyla izleyicilerin karşısına çıkan güzel oyuncu, şimdi de bir film projesiyle sinema dünyasına geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

640xauto-3.webp

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Hülya Avşar, imkansız bir aşkı konu alan yeni bir filmde başrol oynayacak. Filmde, saplantılı bir gencin aşığı karakterine hayat verecek olan Avşar'ın partneri ise son dönemin parlayan yıldızlarından, Hande Erçel ile "Bambaşka Biri" dizisinde başarılı bir performans sergileyen Burak Deniz olacak.

Bu iddia, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir ilgi ve merak uyandırdı. Yeni projede bir araya gelecek olan Hülya Avşar ve Burak Deniz ikilisi, kimilerince mükemmel bir uyum olarak görülürken, kimileri tarafından ise beklenmedik bir ikili olarak değerlendirildi. Yine de, her iki oyuncunun da kariyerlerinde önemli bir yer tutan bu proje, şimdiden sinema severlerin sabırsızlıkla beklediği bir film haline geldi.

640xauto-2.webp​​​​​​​

Hülya Avşar'ın tecrübesi ve Burak Deniz'in taze enerjisi, bu imkansız aşk hikayesini ekranlara taşıyacak. Filmin detayları henüz gizli tutulsa da, bu iki güçlü ismin bir araya gelmesi, sinema dünyasında yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.