Simay Barlas, Suudi Arabistan Ziyareti Sırasında Hayranlarının Büyük İlgisiyle Karşılandı: İzdihama Neden Olan Yoğunluk!

Simay Barlas, Suudi Arabistan Ziyareti Sırasında Hayranlarının Büyük İlgisiyle Karşılandı: İzdihama Neden Olan Yoğunluk!
'Yabani' dizisinde başarılı performansıyla tanınan Simay Barlas, Suudi Arabistan'da düzenlenen etkinlikte hayranlarının ilgi seliyle karşılaştı, izdiham yaşandı!

Genç ve yetenekli oyuncu Simay Barlas, adını 'Yabani' dizisindeki başarılı performansıyla duyurmuş bir isim. Son olarak bir markanın Riyad'da gerçekleştirdiği etkinlik için Suudi Arabistan'a giden Barlas, beklenmedik bir ilgiyle karşılaştı.

Simay Barlas Suudi Arabistan'a gitti! Hayranlarının ilgisi izdihama yol açtı - Resim: 4

24 yaşındaki oyuncu, Riyad'da bir markanın düzenlediği etkinliğe katılarak hayranlarıyla buluştu. Ancak Simay Barlas'ın beklenmedik bir şekilde karşılaştığı yoğun ilgi, adeta bir izdiham yarattı. Hayranlarının ilgisinden yürümekte bile zorlanan Barlas, bu durumu "Bu denli sevilmek çok güzel bir duygu" diyerek değerlendirdi.

Riyad'da bulunan Suudi Arabistan'ın başkentinde etkinlik düzenleyen marka, aynı zamanda Simay Barlas ile reklam anlaşması da yapacak. Barlas'ın bu ülkeye ziyareti, bölgedeki hayran kitlesi tarafından büyük bir heyecanla karşılandı ve etkinliğe katılmak isteyenler arasında büyük bir talep oluştu.

Simay Barlas Suudi Arabistan'a gitti! Hayranlarının ilgisi izdihama yol açtı - Resim: 3

Genç oyuncunun Suudi Arabistan'daki bu ziyareti, sadece kariyerine ve oyunculuğuna değil, aynı zamanda uluslararası düzeydeki popülerliğine de bir kez daha işaret ediyor. Simay Barlas'ın hayranlarının yoğun ilgisi, onun kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmiş olduğunu gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.