Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyon TL'lik Ödül Vergiye Takıldı! Berk Göktaş'a Ne Kadar Kalacak?

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyon TL'lik Ödül Vergiye Takıldı! Berk Göktaş'a Ne Kadar Kalacak?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Berk Göktaş, vergi kesintisiyle ne kadar alacağını öğrendi. İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük bir başarıya imza atan 19 yaşındaki Berk Göktaş, tüm soruları doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik ödülün sahibi oldu. Ancak kazanılan bu miktarın yaklaşık 1 milyon TL'si vergi olarak kesilecek, dolayısıyla Göktaş'ın eline geçecek miktar 4 milyon TL olacak.

5 milyon TL’yi kazandı, vergiye takıldı! Kim Milyoner Olmak İster’de Berk Göktaş’a ne kadar kalacak? - 2. Resim

Gazeteci Bilal Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu durumu takipçileriyle paylaştı ve Göktaş'ın eline geçecek parayı belirtti. Özcan, yapılan kesintinin yüzde 20 olduğunu vurgulayarak, Göktaş'ın 5 milyon TL'lik ödülünün aslında vergi nedeniyle 4 milyon TL'ye düşeceğini ifade etti.

Ancak Özcan, vergi kesintisinin yarışmanın adıyla çeliştiğini düşünerek, kanal ve yapımcıları eleştirdi. Ona göre, vaat edilen ödülün vergisi, yarışmacıya değil, yapımcı ve televizyon kanalı tarafından karşılanmalıydı.

Berk Göktaş'ın başarılı performansı, Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster programında tarihe geçti. Final sorusunu doğru cevaplayarak büyük ödülü kazanması, Göktaş'ı yarışma tarihinde unutulmaz bir isim haline getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.