Gönül Yazar'ın Kızına Bıraktığı Mirası Görenler Şaşkına Döndü! İşte Dudak Uçuklatan Mallar...

Gönül Yazar'ın Kızına Bıraktığı Mirası Görenler Şaşkına Döndü! İşte Dudak Uçuklatan Mallar...
Ünlü ses sanatçısı Gönül Yazar'ın mirası ile ilgili çarpıcı açıklamaları gündemi sarsarken, kızına servetinden neler verdiği herkesi şaşırttı!

Sosyal medyada ‘Taş Bebek’ lakabıyla tanınan ünlü ses sanatçısı Gönül Yazar'ın geçtiğimiz günlerde bacağına pıhtı atmasıyla ilgili çıkan haberler, hayranlarını endişelendirmişti. Ancak yapılan açıklamalarla bu olayın geçmişte yaşandığı ve şu an sağlıklı olduğu ortaya çıktı.

MagazinSortie'ye yaptığı açıklamada yaşadığı anlık sıkıntıyı dile getiren Gönül Yazar, "Herkeste uyuyor gece tabii. Sonrasında eski vokalistim beni hastaneye götürür diye düşündüm... Türkiye'nin Gönül'ü yapayalnız..." şeklinde konuştu.

Ancak asıl dikkat çeken konu, mirası ile ilgili yapılan açıklamalardı. Gönül Yazar, kızıyla ilgili çarpıcı ifadelerde bulunarak, "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi’den... Allah'a şükür benim birikimim var. Ona muhtaç değilim." dedi. Ünlü sanatçı, sahip olduğu evi LÖSEV'e bağışlayacağını da belirtti. "Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalanmış. LÖSEV'e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım." ifadelerini kullanan Yazar, yaşamın geçiciliğine vurgu yaparak, "Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizler de gideceğiz, o zaman onlara kalacak." şeklinde konuştu.

Gönül Yazar'ın bu açıklamaları, sadece sanat dünyasına değil, toplumda da yankı uyandırdı. Miras anlayışını ve sosyal sorumluluk bilincini ortaya koyan Yazar'ın tutumu, takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.