Ankara'nın O Belediyesi Emekliyi Unutmadı! Her Ay 2.500 TL Kira Desteği Başvuruları Başladı!

Ankara'nın O Belediyesi Emekliyi Unutmadı! Her Ay 2.500 TL Kira Desteği Başvuruları Başladı!
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ev sahibi olmayan 1500 dar gelirli ve emekli ailelere her ay 2 bin 500 TL kira desteğinde bulunulacağını açıkladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı çalışmaları Türkiye’de örnek alınan belediyeler arasında yer alan Gölbaşı Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yeni dönemde sosyal konut projesiyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefleyen Gölbaşı Belediyesi, yeni sanayi bölgesine yapılacak dükkânlarla da esnafı kira öder gibi iş yeri sahibi yapacak.

DAR GELİRLİ VE EMEKLİ AİLELERE KİRA DESTEĞİ

Göreve geldiği ilk günden itibaren ‘Gölbaşı’nda kocaman bir aileyiz’ diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gönüllere girecek bir projesini daha açıkladı.

“Her ay 2 bin 500 TL kira desteğinde bulunacağız”

“Emeklilerin ve dar gelirli vatandaşların hayat kalitesini yükseltmek ve sosyal haklarını genişletmek için özel hizmetler sunmaya devam ediyoruz.” vurgusu yapan Başkan Şimşek “Ev sahibi olmayan dar gelirli vatandaşlarımıza ve kirada yaşamını sürdüren emeklilerimize her ay 2 bin 500 TL kira desteği sağlayarak geçimlerine yardımcı olmayı taahhüt ediyoruz. Her ay düzenli olarak 1500 ailenin faydalanacağı yardım ile Gölbaşı halkının refahını artırarak yaşamlarını kolaylaştıracak ve daha iyi bir geçim sağlamalarına destek olacağız.” dedi.

Başkan Şimşek, ilçedeki her vatandaşa eşit ve adaletli hizmet sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Kira desteği için başvurular ‘https://www.ankaragolbasi.bel.tr/kira-yardimi’ adresinden ve ‘0312 485 50 50-485 55 28-485 55 55’ numaralı Hilal Masa’dan yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.