Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı'dan Acun Ilıcalı'ya Sitem Dolu Sözler! ''Seviyorum gerçekten. Ama kırgınım biraz...''

Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı'dan Acun Ilıcalı'ya Sitem Dolu Sözler! ''Seviyorum gerçekten. Ama kırgınım biraz...''
Orta sıklet boks şampiyonu ve Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'ya olan hayranlığını ve aynı zamanda bir projesine destek bulamadığı için duyduğu kırgınlığı 'Katarsis' programında dile getirdi.

Survivor'un unutulmaz yarışmacılarından Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın sunduğu 'Katarsis' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen "Acun Ilıcalı'yı seviyor musun?" sorusuna içtenlikle cevap veren Kılıççı, Acun Ilıcalı'ya büyük bir hayranlık duyduğunu ancak kişisel bir projede destek göremediği için kırgın olduğunu belirtti.

Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak sözler! Survivor Adem Kılıççı sitem etti! - Haber 7 HAYAT

Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'nın kendi hayallerini gerçekleştiren bir rol model olduğunu vurgularken, kendisine projeleri hakkında destek istediğinde Ilıcalı'nın olumsuz yaklaşım sergilediğini ifade etti. "Batacaksın, paranı ziyan edeceksin" diyerek projeye inanmadığını dile getiren Ilıcalı'ya, Kılıççı'nın "Sen gerçekleştirmiş bir adamsın, sen yapma bari" diyerek hayal kırıklığını dile getirdiği anlatıldı.

Survivor şampiyonu Adem Kılıççı'dan itiraf: Acun Ilıcalı'ya kırgınım - Yeni Giresun Gazetesi

Bu samimi itiraflar, Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'ya olan saygısının yanı sıra, kendi hayallerine olan inancını ve bu yolda karşılaştığı zorlukları da gözler önüne serdi. Kılıççı'nın bu açıklamaları, başarı yolculuğunda karşılaşılan engeller ve mentorluk ilişkilerinin karmaşıklığı hakkında da düşündürücü bir perspektif sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.