Kerem Bürsin Koronavirüse Yakalandı: "Mavi Mağara" Filminin Çekimleri Ertelendi

Kerem Bürsin Koronavirüse Yakalandı: "Mavi Mağara" Filminin Çekimleri Ertelendi
Kerem Bürsin'in başrolünde yer alacağı ve senaryosunu kendisinin yazdığı "Mavi Mağara" filminin provaları, Bürsin'in koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelendi. Filmin çekimleri, sağlık durumuna bağlı olarak ileri bir tarihte başlayacak.

Türk sinemasının sevilen yüzlerinden Kerem Bürsin, beklenen yeni projesi "Mavi Mağara" filminin provalarında yaşanan talihsiz bir olayla gündeme geldi. Dün yapılması gereken provalar öncesi rahatsızlanan Bürsin, yapılan testler sonucu koronavirüse yakalandı. Bu durum, filmin çekimlerinin ertelenmesine neden oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaşacağı, İstanbul ve Kaş'ta çekilmesi planlanan "Mavi Mağara" filminde Bürsin, Cem adında bir askeri canlandıracak. Filmin senaryosunu da Bürsin'in kendisi yazarken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturacak. Ancak Bürsin'in sağlık durumu, filmin takviminde değişikliğe neden oldu.

Kerem Bürsin koronavirüse yakalandığı

Son birkaç gündür reklam çekimleriyle meşgul olan oyuncu, "Mavi Mağara" setine çıkmaya hazırlanırken yaşadığı sağlık sorunlarıyla hayranlarını ve film ekibini üzdü. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine, 2 Nisan'da başlaması planlanan çekimlerin ne zaman yapılacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kerem Bürsin'in koronavirüse yakalanması, pandeminin hala ciddi bir tehdit oluşturduğunu ve sağlık önlemlerinin önemini bir kez daha hatırlattı. Bürsin'in sağlık durumu hakkında ek bilgi beklenirken, "Mavi Mağara" filminin ekibi ve hayranları oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.