Acun Ilıcalı'nın Saba Tümer'e İtirafları Güldürdü! "O Ses Türkiye Şampiyonu" Sandığı İmam!

Acun Ilıcalı'nın Saba Tümer'e İtirafları Güldürdü! "O Ses Türkiye Şampiyonu" Sandığı İmam!
Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube programında yaptığı samimi itiraflarla ve yaşadığı bir anekdotla herkesi kahkahaya boğdu. Ilıcalı, "O Ses Türkiye" şampiyonu sandığı kişinin aslında ramazanda TV8'de program yapan bir imam olduğunu anlattı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in yeni YouTube programı "Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum"un ilk konuğu oldu ve samimi itiraflarda bulundu. Ilıcalı, özel hayatından ve iş hayatından kesitler paylaşırken, izleyenleri gülme krizine sokan bir anısını da anlattı.

"Bizim hayatımız rezil olmakla geçti" diyerek başladığı anısında Ilıcalı, insan tanımama üzerine kurulu komik bir durumu paylaştı. "O Ses Türkiye" yarışmasının bir şampiyonu olan Hasan'ı yılbaşı programına davet ettiğini sanırken, aslında tamamen farklı biriyle konuştuğunu anlattı. Ilıcalı, milli maçta karşılaştığı kişinin Hasan olduğunu zannederek yılbaşı programında şarkı söylemesi teklifinde bulundu.

saba acun 2

Anısının devamında, yanına gelen bir arkadaşının, konuştuğu kişinin Hasan olmadığını ve aslında ramazanda TV8'de program yapan bir imam olduğunu söylemesiyle şaşkına döndüğünü belirtti. Bu yanlış anlaşılmayı anlatırken de "Hayatım skandallarla geçti" diyerek duruma mizahi bir şekilde yaklaştı.

Ilıcalı'nın bu samimi ve komik anısı, Saba Tümer'i ve izleyicileri kahkahalara boğdu. Ünlü televizyoncu, insanların kendisine olan sevgisi ve yakınlığı sayesinde bu tür yanılgılara sık sık maruz kaldığını, ancak bu durumların hayatının renkli anıları arasında yer aldığını belirtti. Acun Ilıcalı'nın bu eğlenceli anısı, izleyicilere unutulmaz bir kahkaha anı bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.