Esra Ezmeci Programında Şok Etkisi Yaratan İtiraf! "Eşimle Birlikte Olamıyorum"

Esra Ezmeci Programında Şok Etkisi Yaratan İtiraf! "Eşimle Birlikte Olamıyorum"
Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programında konuşan Tuğçe Hanım'ın, "Eşimle birlikte olamıyorum" itirafı ve sonrasında yaşadıkları, izleyicileri hayrete düşürdü. Ezmeci, sorunun psikolojik olduğunu belirterek çözüm önerileri sundu.

Esra Ezmeci'nin sunuculuğunu üstlendiği ve her gün Beyaz TV'de yayınlanan "Esra Ezmeci İle Yeni Baştan" programı, insanların en derin itiraflarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez, evliliğin erken dönemlerinde zorluklar yaşayan Tuğçe Hanım'ın itirafı, programın odak noktası oldu.

ezmeci 1

Yeni evli olduğunu belirten Tuğçe Hanım, eşiyle cinsel ilişki yaşayamadıklarını paylaştı. Bu durumu birkaç kez aşmaya çalıştıklarını fakat başarılı olamadıklarını ve bir seferinde hastaneye kadar gitmek zorunda kaldıklarını anlattı. Tuğçe Hanım, yaşadıkları bu sıkıntıların aileler arasında konuşulduğunu ve eşinin ailesinin kendisine büyü yapılmış olabileceği ve cinlerin etkisi altında olabileceği yönünde yorumlar yaptığını ifade etti. Bu nedenle "hoca hoca gezdiklerini" ancak bir çözüm bulamadıklarını dile getirdi.

Programın sunucusu Esra Ezmeci, Tuğçe Hanım'ın durumunu değerlendirirken, yaşananların psikolojik bir sorun olan vajinusmus ile ilgili olabileceğini belirtti. Vajinusmusun, özellikle Türkiye gibi ülkelerde yaygın görüldüğünü ve cinsellik konusunda yaşanan korkuların bu duruma yol açabileceğini ifade etti. Ezmeci, bu tür sorunların psikolojik tedavi ile çözülebileceğini ve cinselliğin korkutucu bir olay olmadığını, doğru yaklaşımla üstesinden gelinabileceğini vurguladı.

ezmeci 6

Esra Ezmeci'nin programı, toplumda tabu olarak görülen konuları ele alması ve izleyicilere çözüm yolları sunmasıyla biliniyor. Tuğçe Hanım'ın itirafı da, benzer sorunlar yaşayan birçok insan için umut ışığı olabilirken, cinsel sağlık konularında bilinçlenmeyi ve profesyonel yardım arayışını teşvik eden önemli bir örnek oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.