Esra Erol'da Milyonlar Gözyaşına Boğuldu! Küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Meğer Dadı...

Esra Erol'da Milyonlar Gözyaşına Boğuldu! Küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Meğer Dadı...
"Esra Erol'da" programında, Mehmet Altun'un aldattığı dadı Meryem'in 8 yaşındaki bir kızı öldürdüğü ve gömdüğü gerçeği şoke etti.

Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen, Türkiye'nin en çok takip edilen gerçek yaşam hikayeleri programlarından biri olan "Esra Erol'da", bu hafta yine tüyler ürperten bir olaya ev sahipliği yaptı. Programa konuk olan Mehmet Altun, ayrı yaşadığı eşiyle barışma arzusunu dile getirdiği sırada, aile içinde yaşananlar ve dadıları Meryem hakkında ortaya çıkan kan dondurucu gerçeklerle herkesi şaşkına çevirdi.

Esra Erol'da Milyonlar Gözyaşına Boğuldu!

Mehmet Altun, 6 yıllık eşi Rabia Altun'u tam 15 kez aldattığını itiraf ederek evliliğin sonlanma noktasına gelmesinde kayınpederini sorumlu tuttu. Ancak Rabia Hanım'ın açıklamaları, Mehmet Bey'in son ihanetinin çocuklarının dadısı Meryem ile olduğunu ortaya çıkardı. Ancak asıl şoke edici gerçek, dadı Meryem'in geçmişiyle ilgiliydi.

640xauto-1.webp

Küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Meğer Dadı...

Esra Erol'un canlı yayında "Cezaevine girdiğinizi kabul ediyor musunuz?" sorusuna "Evet, cinayet suçundan 9 yıl yattım" yanıtını veren Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürdüğü ve bu sebeple hapis cezasına çarptırıldığı açığa çıktı. Meryem Hanım, olayın kazayla gerçekleştiğini ve kendisinin o sıralar 16 yaşında olduğunu savundu.

Esra Erol, olayın detaylarını paylaşarak, "8 yaşındaki Hasret, kullanılmayan bir binada gömülü halde bulundu. Jandarma, ıslak zeminde köpeklerle yürütülen aramalar sonucunda küçük kızın cansız bedenine ulaştı" dedi. Bu açıklama, stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri derinden etkiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.