Doğum Yapan Koyunun Yavrusunu Görenler Şok Oldu! Resmen 1000'lerce kişi akın etti!

Doğum Yapan Koyunun Yavrusunu Görenler Şok Oldu! Resmen 1000'lerce kişi akın etti!
Çin'de bir çiftlikte koyunun doğurduğu ve köpek ile koyun karışımı gibi görünen yavru, binlerce meraklıyı Shaanxi Eyaletindeki çiftliğe çekti.

Son dönemlerde hayvanların ilginç doğumları sıkça gündeme geliyor, ancak Çin'in Shaanxi Eyaletinde yaşanan olay, bu tür haberler arasında dikkat çekici bir yer edindi. Liu Naiying adındaki bir çiftçi, çiftliğindeki koyunların birinin, alışılmadık bir yavru dünyaya getirdiğini iddia etti. İddialara göre, yavru ne tam bir koyun ne de tam bir köpek; ikisinin arasında bir şey.

Çiftlikte hamile olan koyunu doğum yaptı. Çıkan yavruyu görünce veterineri aradı Veteriner gözünü ufalayıp yine yavruyu baktı. Resmen 1000'lerce kişi akın etti - Resim: 5

Veterinerlerin ve uzmanların söylediğine göre, koyun ve köpekler biyolojik olarak farklı türler olduğundan bir koyunun köpek doğurması imkansız. Ancak çiftçi Liu, gördükleri karşısında ısrarla bu olayı bir mucize olarak nitelendiriyor. Yavrunun yünü bir koyuna benzerken, ağzı, burnu, gözleri, patileri ve kuyruğu daha çok bir köpeği andırıyor. Hatta yavru, hareketleriyle de bir 'çoban köpeği' tazısı gibi davranıyor.

Çiftlikte hamile olan koyunu doğum yaptı. Çıkan yavruyu görünce veterineri aradı Veteriner gözünü ufalayıp yine yavruyu baktı. Resmen 1000'lerce kişi akın etti - Resim: 6

Bu olay, binlerce kişinin çiftliği ziyaret etmesine ve sosyal medyada geniş çapta tartışılmasına yol açtı. Xi'an Şehri Hayvancılık Teknoloji Merkezi'nden araştırmacı Yue Guozhang, bu tür bir karışımın doğa yasalarına aykırı olduğunu ve muhtemelen yavrunun sadece anormal bir kuzu olduğunu belirtti.

Liu'nun anlattığına göre, olay bir sabah koyunları güderken meydana geldi. Yeni doğmuş bir kuzu gördü ve yanına gidince şaşkına döndü. "20 yıldır koyun yetiştiriyorum ve böyle bir şey hiç görmemiştim" diyen Liu, durum karşısında korktuğunu itiraf etti.

Bu olay, doğanın sırlarının ne kadar karmaşık ve anlaşılmaz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Meraklı kalabalıkların çiftliğe akın etmesi, insanların olağanüstü olaylara olan ilgisini ve merakını gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.