Dünyanın En Çapkın Ülkeleri Belli Oldu! Bakın Türkiye Kaçıncı Sırada...

Dünyanın En Çapkın Ülkeleri Belli Oldu! Bakın Türkiye Kaçıncı Sırada...
World Population Review tarafından yapılan "çapkınlık" araştırmasında Türkiye, ortalama 14 partner ile dünyanın en çapkın ülkesi seçildi. Araştırma, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye cinsel ilişki ve çapkınlık konusunda dünyada bir numara oldu. World Population Review isimli platformun yayınladığı "çapkınlık" araştırması, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Araştırmaya göre, ortalama bir Türkün hayatı boyunca 14 farklı partnerle birlikte olduğu ortaya çıktı. Bu rakam, Türkiye'yi dünya genelinde zirveye taşıdı.

Dünyanın dört bir yanından toplanan verilere göre yapılan bu ilginç sıralamada, cinsellik konusunda liberal yaklaşımlarıyla bilinen Brezilya ve Fransa gibi ülkeler beklenenden daha geride kaldı. Brezilya, ortalama 9 partner ile 25'inci sırada yer alırken, Fransa ortalama 8.1 partner ile 29'uncu sırada kendine yer buldu. ABD ise ortalama 10.7 partner ile sıralamada üst sıralarda yer aldı.

Araştırmada dikkat çeken bir diğer nokta ise, sıralamanın sonunda yer alan ülkeler oldu. Ortalama 3.1 partner ile Çin ve 3 partner ile Hindistan, listeye son sıralardan giriş yaptı.

İşte dünyanın en çapkın ülkeleri ve ortalama partner sayıları:

  1. Türkiye (14.5 partner)
  2. Avustralya (13.3)
  3. Yeni Zelanda (13.2)
  4. İzlanda (13.0)
  5. Güney Afrika (12.5)
  6. Finlandiya (12.4)
  7. Norveç (12.1)
  8. İtalya (11.8)
  9. İsveç (11.8)
  10. İsviçre (11.1)

Bu araştırma, dünyanın dört bir yanından insanların cinsel ilişkilere bakış açısını ve çapkınlık düzeylerini gözler önüne serdi. Farklı kültürlerin cinsellik konusundaki tutumları hakkında çarpıcı bilgiler sunan bu çalışma, sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yer buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.