Acun Ilıcalı Yeni Takım Satın Alıyor! Duyanlar Ne Alaka Dedi... İşte Satın Alacağı O Ülke ve Takım!

Acun Ilıcalı Yeni Takım Satın Alıyor! Duyanlar Ne Alaka Dedi... İşte Satın Alacağı O Ülke ve Takım!
Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına Avrupa'da devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İrlanda'nın Shelbourne takımına yatırım yapmayı planlayan ancak vazgeçen Ilıcalı, bu kez gözünü Slovenya takımına dikti!

2022 yılı başlarında İngiltere'nin Championship ligi takımlarından Hull City'i bünyesine katarak futbol dünyasına adım atan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yatırımlarını Avrupa'nın farklı köşelerine taşımaya devam ediyor. İrlanda'nın Shelbourne takımına geçici bir yatırım yapmayı düşündükten sonra bu kararından dönerek Slovenya'nın PrvaLiga ligi takımlarından Mura'ya yönelen Ilıcalı, futbolseverlerin ve yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Ilıcalı'nın Mura ile ilgilenmeye başlaması, Slovenya futbolunda bir dönüm noktası olarak görülüyor. Önce Maribor ve Olimpija Ljubljana gibi takımlarla ilgilendiği iddia edilen Ilıcalı, nihayetinde Mura'yı seçti. Football Planet dergisinde yer alan habere göre, Ilıcalı'nın Mura'ya olan ilgisi, son dönemdeki bazı başarılı performanslar ve potansiyel büyüme fırsatlarına dayanıyor.

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı - Kocaeli Gazetesi

Mura'nın sahip olduğu genç ve dinamik kadro, Ilıcalı'nın yatırım yapmak istediği takımlar arasında öne çıkmasını sağladı. Slovenya futbolunun köklü ekipleri arasında yer alan Mura, son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kendini göstermeye başladı. Bu durum, Acun Ilıcalı gibi yatırımcıların ilgisini çekmekte zorlanmadı.

Yapılan açıklamalara göre, Ilıcalı'nın Mura ile görüşmeleri hız kazanmış durumda. İki tarafın bir anlaşmaya varması durumunda, Slovenya PrvaLiga'sında yeni bir dönem başlayabilir. Futbol dünyası, bu gelişmeleri yakından takip etmekte ve Acun Ilıcalı'nın Avrupa futbolundaki etkisinin artmasını beklemekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.