Faik Öztürk'ten Herkesi Üzen Haber! Faik Öztürk Felç Geçirdi! Safiye Soyman Zor Günler Yaşıyor!

Faik Öztürk'ten Herkesi Üzen Haber! Faik Öztürk Felç Geçirdi! Safiye Soyman Zor Günler Yaşıyor!
Uzun yıllardır eğlence dünyasının sevilen ismi Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, beyin kanaması sonucu felç geçirdi. 2018'de kalp krizi atlatan Öztürk, şimdi de sol tarafında felçle mücadele ediyor.

Türk eğlence dünyasının renkli simalarından biri olan Faik Öztürk, yaşadığı ciddi sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Safiye Soyman ile 2000 yılından bu yana devam eden birlikteliğiyle tanınan Öztürk, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdiği ve sonucunda vücudunun sol tarafında felç meydana geldiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Faik Öztürk son olarak bir markanın ürün tanıtımı için düzenlenen etkinlikte boy göstermişti. Ancak sağlık durumu, katıldığı bu etkinlikten kısa bir süre sonra kötüleşti. 61 yaşındaki Öztürk, 20 gün önce Bodrum'da tatil yaparken beyin kanaması geçirdiğini ve acil olarak hastaneye kaldırıldığını dile getirdi.

safiye faik 2

2018 yılında kalp krizi geçiren ve beş tıkalı damarına stent takılan Öztürk, son sağlık sorunu ile mücadelesine devam ediyor. Ankara'da fizik tedavi gördüğünü belirten Öztürk, tedaviye olumlu yanıt verdiğini ve yavaş yavaş eski sağlığına kavuşmaya başladığını ifade etti. Felç geçirmesi, hayranlarını ve yakın çevresini derinden üzdü.

Faik Öztürk'ün sağlık durumu, özellikle eğlence dünyası ve hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Eşi Safiye Soyman ve sevenleri, Öztürk'ün yanında olarak ona destek olmaya devam ediyor. Bu zorlu süreçte Öztürk'ün moralini yüksek tutmaya çalıştığı ve sağlık durumunun ilerleyen günlerde daha da iyiye gitmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.