Hasan Can Kaya’dan Sema Aydemir’e Sürpriz Görüntülü Arama! Konuşanlar Programında Eğlenceli Anlar

Hasan Can Kaya’dan Sema Aydemir’e Sürpriz Görüntülü Arama! Konuşanlar Programında Eğlenceli Anlar
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı, her hafta izleyicileri güldürmeye devam ediyor. Programın son bölümünde yaşanan eğlenceli anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Konuşanlar programının son bölümünde Hasan Can Kaya, konuklardan birine "Sen Sema'ya benziyorsun, Survivor Sema Aydemir, bakın isterseniz aynısı değil mi?" diye sordu. Konuklar da genç kadını Sema'ya benzetti.

Kaya, sözlerine "Sema estetik oldu bir tık değişti, sen şu an orijinal Sema'ya, Sema'dan daha çok benziyorsun" şeklinde devam etti. Ardından ünlü komedyen, Sema Aydemir’i görüntülü arayarak izleyicilere sürpriz yaptı.

SEMA25

Kaya, "Konuşanlar çekimindeyim" deyince Sema Aydemir şaşkınlığını gizleyemedi. Komedyen, "Senin aynın var burada" diyerek genç kadını Sema Aydemir'e gösterdi.

O ANLAR ÇOK KONUŞULDU

Kaya, esprilerine devam ederek, "Survivor'a senin yerine o katılsaydı daha başarılı olurdu. En azından kimseyi dövmezdi. Arkadaşlar, Sema'ya bir alkış, bebeğim öpüyorum, sonra sen üstünü giyinince konuşuruz" dedi.

Bu esprili diyalog stüdyodakileri kahkahaya boğarken, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Hasan Can Kaya’nın bu eğlenceli anları, izleyiciler tarafından çok konuşuldu ve programın en unutulmaz anları arasına girdi.

SEMASON

Konuşanlar programı, her bölümünde izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Hasan Can Kaya’nın esprileri ve sürprizleri, programın izlenme oranlarını arttırırken, sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.