"Kim Milyoner Olmak İster"de Duygusal Anlar: Depremzede Aylin Karakuş’un Hikayesi Kenan İmirzalıoğlu’nu Ağlattı!

"Kim Milyoner Olmak İster"de Duygusal Anlar: Depremzede Aylin Karakuş’un Hikayesi Kenan İmirzalıoğlu’nu Ağlattı!
"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında depremzede Aylin Karakuş’un trajik hikayesi, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu ve izleyicileri derinden etkiledi. İmirzalıoğlu, duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?" bu hafta hüzünlü anlara sahne oldu. Yarışmanın son bölümünde, Kahramanmaraş depremini yaşayan Aylin Karakuş’un anlatımı, stüdyodaki herkesi derinden etkiledi.

29 yaşındaki Aylin Karakuş, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde doktora öğrencisi. 6 Şubat 2023’te yaşanan büyük deprem sırasında Antakya’da ailesini ziyaret etmekteydi. Karakuş, “O gün Ankara’ya dönmek için sabah 6’da uçağım vardı, fakat deprem oldu ve 15 saat enkaz altında kaldım” diyerek yaşadığı korkunç anları paylaştı. Enkazdan erkek kardeşi tarafından kurtarılan Karakuş, “Binamızdan 99 kişi vefat etti, sadece 4 kişi sağ kaldık. Aynı enkazda annemi ve ağabeyimi kaybettik” dedi.

Kim Milyoner Olmak İsterde duygusal anlar Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Karakuş, sol bacağını enkaz altında kaybettiğini ve bununla ilgili şunları söyledi: “Bacağımdan baş aşağı asılı kalmıştım, kendimi ısıtmaya çalıştım ama soğuktan değil, kan kaybından çok üşüyordum. Bacağım sayesinde şu an hayattayım. Ampüte edilmek zorunda kaldı. Şimdi ayaktayım, kaybettiğim ağabeyim için ayakta olmak zorundayım. Annem de akademisyen olmamı çok istiyordu.”

Bu zorlu süreçte yaşadıklarını paylaşırken gözyaşlarına hakim olmaya çalışan Karakuş, “Hiç bacağıma üzülmedim, bir gün bile ‘bacağım gitti’ demedim. Annem ve ağabeyim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti. ‘Ben 30 yaşıma nasıl geleceğim’ diye bazen kendime soruyorum, ağabeyim 29 yaşındaydı” dedi.

Kim Milyoner Olmak İsterde duygusal anlar Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Aylin Karakuş’un bu duygu dolu hikayesi, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu da derinden etkiledi. İmirzalıoğlu, gözyaşlarına hakim olamayarak Karakuş’a sarıldı ve stüdyodaki izleyicilerden büyük alkış aldı. İmirzalıoğlu, “Bu kadar zor bir durumu bu kadar güçlü karşılaman ve anlatabilmen gerçekten hayranlık verici” diyerek Karakuş’un azmine ve direncine duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Bu duygusal anlar, izleyicilerin kalbine dokunurken, Aylin Karakuş’un azim ve direnci herkese ilham verdi. Program, bu özel anıyla izleyicilerin hafızasında uzun süre yer edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.