Müge Anlı'da Şok İtiraf: Canlı Yayında Cinayeti Açıkladı! "Burhanettin Şaban'ı İple Boğmuş''

Müge Anlı'da Şok İtiraf: Canlı Yayında Cinayeti Açıkladı! "Burhanettin Şaban'ı İple Boğmuş''
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük bir cinayet itirafı yaşandı. Eski eşi Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk'ün Şaban Ataş'ı iple boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Olay, Şaban Ataş'ın kaybolduğu Muğla Seydikemer'de gerçekleşti.

Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yine yürekleri burkan bir itiraf yer aldı. Muğla Seydikemer'de yaşayan ve üç çocuk babası olan Şaban Ataş, 22 Mart'ta sırra kadem basmıştı. Ailesinin endişe içinde olduğu ve kayıp başvurusunda bulunduğu Ataş, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

Müge Anlı’ya itiraf etti: Burhanettin Şaban’ı iple boğdu! Sonra cesedi…

Ataş'ın ailesi, çareyi Müge Anlı'nın programına katılarak yardım çağrısında bulunmakta buldu. Ancak kimse canlı yayında karşılaşılacak itirafı beklemiyordu.

Programın sonunda, Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, şok bir itirafta bulundu. Karabulut, olay günü Burhanettin Öztürk'ün, kahvaltı sırasında Şaban ile kavga ettiğini ve sonrasında onu iple boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Karabulut, "Burhanettin, kahvaltıda bir anda sinirlendi ve Şaban'ı boğdu. Sonra cesedi aldı ve götürdü," diyerek yaşananları anlattı.

Müge Anlı’ya itiraf etti: Burhanettin Şaban’ı iple boğdu! Sonra cesedi…

Emine Karabulut'un itirafının ardından Müge Anlı, durumu hemen yetkililere bildirdi ve soruşturma derinleştirildi. Program, bir kez daha Türkiye'nin gündemine otururken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Emine Karabulut ve olaya karıştığı iddia edilen Burhanettin Öztürk hakkında yasal işlemler başlatıldı. Şaban Ataş'ın ailesi ve sevenleri, adaletin yerini bulmasını umut ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.