İsmail Balaban, Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Oldu! İlayda Şeker Mutluluğunu Paylaştı! İşte Detaylar...

İsmail Balaban, Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Oldu! İlayda Şeker Mutluluğunu Paylaştı! İşte Detaylar...
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde 2024 sezonunun açılışını yapan 11. Geleneksel Manavgat Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban, büyük bir başarıya imza attı. Survivor şampiyonu olan Balaban'a, bu özel günde eşinden destek geldi!

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2024 sezonu, 11. Geleneksel Manavgat Yağlı Güreşleri ile başladı. Bu yılın en dikkat çeken ismi ise Survivor'dan tanıdığımız İsmail Balaban oldu. Balaban, zorlu rakiplerini geride bırakarak başpehlivanlık unvanını elde etti. Survivor şampiyonluğunun ardından güreş alanında da zirveye ulaşan Balaban, spor kariyerinde önemli bir kilometre taşı daha ekledi.

püü

Balaban'a bu özel ve mutlu günde en büyük destek, eşi İlayda Şeker'den geldi. İkili, Survivor'da tanışıp, yarışma sonrasında aşka yelken açmış ve görkemli bir düğünle evlenmişti. İlayda Şeker, kocasının başpehlivan olmasının ardından sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımda, eşiyle birlikte çekilmiş mutlu bir fotoğrafı ve duygusal bir not yer aldı.

Şeker, "Şükürler olsun Allah'ım bugün birinci olmayı nasip etti. Her gecenin bir aydınlık sabahı vardı biz bugün aydınlık sabaha uyandık, inandık, başardık. Zafer inananlarındır kocam," diyerek duygularını ifade etti. İlayda Şeker, daha önce de sosyal medyada eşine yönelik eleştirilere karşı çıkarak, onu desteklediğini belirtmişti. İsmail Balaban'ın bu başarısı, çiftin birlikte yeni başarılar kazanacağının da bir işareti olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.