Market İçinde Frikik Veren Xia Youxin, Kendisini İzleyen Adamı Sosyal Medyada İfşa Etti! İşte O Anlar...

Market İçinde Frikik Veren Xia Youxin, Kendisini İzleyen Adamı Sosyal Medyada İfşa Etti! İşte O Anlar...
Sosyal medya fenomeni Xia Youxin, market alışverişi sırasında bir kaza sonucu frikik verdi. Bu anları fark eden bir adamın sürekli olarak kendisini izlediğini gören Youxin, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak adamı ifşa etti.

Sosyal medya fenomeni Xia Youxin, alışveriş yapmak için gittiği markette yaşadığı bir olayı sosyal medyada paylaşarak büyük bir tartışma başlattı. Youxin, saçını toplamak için kollarını kaldırdığı sırada kaza sonucu frikik verdi ve bu anlar, orada bulunan bir adam tarafından dikkatle izlendi. Fenomen, bu kişinin kendisini sürekli izlemesini fark edince, o anların görüntüsünü sosyal medyada paylaştı.

Paylaşılan video kısa sürede yayılarak, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş çaplı bir tepki topladı. Çoğu kullanıcı, adamın sürekli ve dikkatli bakışlarını rahatsız edici bulduğunu ve bu tür bir davranışın kabul edilemez olduğunu ifade etti. Bir kullanıcı, "Bu gerçekten çok rahatsız edici, ben onun adına utandım," yorumunu yaptı.

Bununla birlikte, bazı sosyal medya kullanıcıları ise adamın bakışlarının abartıldığını ve sadece küçük bir anlığına olayı anlamak için baktığını savundu. Olay, sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline gelirken, Xia Youxin'in bu durumu ifşa etme şekli de ayrıca tartışma yarattı. Olay hakkında Xia Youxin ya da gözleri sürekli üzerinde olan adam tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.