Hadise Gözyaşlarına Hakim Olamadı! Yarışma Programında Yıllar Öncesine Yolculuğu Onu Çok Duygulandırdı!

Hadise Gözyaşlarına Hakim Olamadı! Yarışma Programında Yıllar Öncesine Yolculuğu Onu Çok Duygulandırdı!
Belçika'da düzenlenen Sing Again müzik yarışmasında jüri üyesi olarak görev alan ünlü şarkıcı Hadise, yarışmanın yayınlandığı kanalda 21 yıl önce yarışmacı olarak yer aldığı görüntülerin gösterilmesiyle duygusal anlar yaşadı

Ünlü şarkıcı Hadise, kariyerine başladığı yıllara nostaljik bir yolculuk yaptı. Belçika'da düzenlenen ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sing Again adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise, yarışmanın yayınlandığı kanalda 21 yıl önce yarışmacı olarak yer aldığı Idool yarışmasına dair görüntülerin sürpriz bir şekilde ekrana getirilmesiyle gözyaşlarını tutamadı.

2003 yılında henüz 18 yaşındayken Idool yarışmasında boy gösteren ve büyük popülerlik kazanan Hadise, bu anıları yeniden izleyici ile paylaşırken oldukça duygulandı. Şarkıcının yıllar önceki genç ve umut dolu halleri, program sırasında ekranlara yansıtıldığında, Hadise kendisini gözyaşları içinde buldu.

Hadise yine iddialı dekoltesiyle poz verdi! Notu sosyal medyayı salladı

Bu duygusal anlar, yarışma sonrası hızla sosyal medyada yayıldı ve Hadise'nin samimi gözyaşları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Şarkıcı, bu anların ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, geçmişe dönük duygusal bir mesaj yayınladı ve hayranlarından gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Hadise, 2005 yılında Türkiye'de çıkardığı ilk stüdyo albümü 'Sweat' ile müzik kariyerini başarıyla sürdürmüş ve Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri haline gelmişti. Şimdi ise yaşadığı bu nostaljik anlarla bir kez daha gündemde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.