Arka Sokaklar'a Geri Dönen Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya Flaş Gönderme! İşte Detaylar...

Arka Sokaklar'a Geri Dönen Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya Flaş Gönderme! İşte Detaylar...
Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın usta oyuncusu Şevket Çoruh, diziye geri dönüş yaptıktan sonra bir etkinlikte yaptığı Serenay Sarıkaya göndermesiyle gündeme oturdu

Özgür Özan ile olan komik anılarına değinen Çoruh, "Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan" diyerek izleyicileri kahkahaya boğdu. Şevket Çoruh'un bu esprili yorumu, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Ekran görüntüsü 2024-05-15 204837

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 18 yıldır izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban'ı canlandıran Şevket Çoruh, bir dönem diziden ayrılmış, farklı projelerde yer almış ancak kısa süren bu maceranın ardından yeniden Arka Sokaklar'a dönmüştü.

Şevket Çoruh, dizi ekibinden Özgür Özan ile katıldığı bir etkinlikte esprili bir an yaşattı. Özan'ın, "Şevket'in poposuna şaplak attığım sahne var ya..." şeklindeki sözlerine, Çoruh, "Yatak sahnemizi diyorsun. Özgür beyle bir o olmamıştı yatağa da girdik. Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan" diyerek cevap verdi. Bu esprili yorum, etkinlikteki izleyicileri ve daha sonra sosyal medyadaki takipçilerini kahkahaya boğdu.

Ekran görüntüsü 2024-05-15 204856

Şevket Çoruh'un bu göndermesi, hem dizi hayranları arasında hem de genel izleyici kitlesi arasında büyük beğeni topladı. Usta oyuncunun esprili yaklaşımı ve Özgür Özan ile olan uyumu, Arka Sokaklar'ın sevilen yönlerinden biri olmaya devam ediyor. Bu tür eğlenceli diyaloglar, dizinin uzun yıllardır devam eden başarısının sırlarından biri olarak gösteriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.