Ajda Pekkan'ın Stadyum Konserinden Alacağı Rekor Ücreti Duyanlar Şok Oldu! Tamı Tamına...

Ajda Pekkan'ın Stadyum Konserinden Alacağı Rekor Ücreti Duyanlar Şok Oldu! Tamı Tamına...
Türk müziğinin divası Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konser için dudak uçuklatan bir ücret alacak. Konser öncesi detaylar ve Pekkan'ın hazırlıkları büyük ilgi görüyor.

Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Konser biletlerine gösterilen yoğun ilgi, Süperstar'ın ne denli sevildiğinin bir göstergesi. İddiaya göre, Ajda Pekkan bu konserden tam 8.5 milyon TL kazanacak.

ajda p1

Konser için bilet fiyatları 700 lira ile 15 bin lira arasında değişiyor ve biletlerin yarısı şimdiden tükendi. Süperstar sahneye çıkacağı gece için özel olarak hazırlanan 4-5 farklı kostüm giyecek. Bu kostümler, aksesuarlar ve ayakkabılarla birlikte toplamda 450 ile 500 bin TL'ye mal olacak.

Pekkan'ın sahne alacağı bu büyük etkinlikte, Türk müziğinin önemli isimleri de yer alacak. Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Dolapdere Big Bang gibi sanatçılar, Ajda Pekkan'a konserde eşlik edecek.

ajda2

Konsere hazırlık sürecinde sıkı bir diyet uygulayan ve 1.5 ayda 3 kilo veren Pekkan, performansıyla ve şıklığıyla göz kamaştırmaya hazırlanıyor. Bu konser, Ajda Pekkan'ın müzik kariyerindeki önemli kilometre taşlarından biri olacak ve müzikseverler için unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.