Rolls-Royce Satışa Çıktı! Türkiye’den 110 kişi sıraya girdi... 29 milyonluk araba yok satıyor...

Rolls-Royce Satışa Çıktı! Türkiye’den 110 kişi sıraya girdi... 29 milyonluk araba yok satıyor...
Rolls-Royce'un ilk elektrikli modeli Spectre, Türkiye pazarına giriş yaptı. 29 milyon lira değerindeki bu ultra lüks araç için Türkiye'den 110 kişi sıra bekliyor.

Dünyanın en prestijli otomobil markalarından Rolls-Royce, ilk elektrikli modeli Spectre'yi Türkiye'de satışa sundu. Araç, 29 milyon TL gibi dudak uçuklatan bir fiyat etiketi taşıyor. Türkiye'den şimdiden 15 adet sipariş alınan Spectre için, 110 kişi daha sıra bekliyor.

rolls-royce-spectre1.jpg

Rolls-Royce Spectre, lüks ve prestijiyle ön plana çıkıyor. 2023 yılında duyurulan ve 2025'te piyasaya sürülmesi beklenen araç, Rolls-Royce'un ikonik Phantom modelinden daha uzun ve daha alçak bir gövdeye sahip. Spectre, 5,4 metre uzunluğunda ve 2,1 metre genişliğinde.

Bu muhteşem araç, 585 beygir gücü ve 900 Nm tork üreten çift elektrikli motoruyla dikkat çekiyor. Ayrıca, 520 kilometre menzili ile uzun yolculuklar için de uygun. Spectre'nin standart özellikleri arasında deri döşeme, panoramik cam tavan, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar ve arka koltuk eğlence sistemi bulunuyor.

rolls-royce-spectre2.webp

Rolls-Royce Spectre, lüks otomobil pazarında Tesla Model S ve Lucid Air gibi elektrikli modellerle rekabet edecek. Türkiye'den araca sahip olmak isteyenlerin 2026 yılına kadar beklemesi gerekecek. Bu lüks ve çevreci otomobil, zengin özellikleri ve üstün performansıyla otomobil severlerin hayallerini süslüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.