Onur Buldu Güldür Güldür Show'a Geri Dönüyor! Sevenleri Mutluluktan Havaya Uçtu!

Onur Buldu Güldür Güldür Show'a Geri Dönüyor! Sevenleri Mutluluktan Havaya Uçtu!
12 yıldır ekranlarda olan ve pek çok yeteneği izleyiciyle buluşturan Güldür Güldür Show, bir dönem ayrılan isimlerin geri dönüş haberleriyle gündemde. Ecem Erkek'in Naime karakteriyle dönüşü sonrası, şimdi de Onur Buldu'nun geri döneceği açıklandı.

Güldür Güldür Show, yıllar içinde birçok oyuncuyu ağırladı ve pek çok ismin kariyerinde önemli bir basamak oldu. Bu isimlerden biri olan Ecem Erkek, Naime karakteriyle büyük beğeni topladıktan sonra ayrılmıştı. Ancak kısa süre önce geri döneceği müjdesi, hayranlarını sevindirdi. Ecem Erkek'in dönüşüyle heyecan tavan yaparken, Birsen Altuntaş'ın haberine göre bir başka sevilen isim de yeniden kadroya katılıyor: Onur Buldu.

gfhfgh

Onur Buldu Sosyal Medyadan Sinyal Verdi

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu, yeni sezonda ekibe yeniden katılacak. Bu haber, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Onur Buldu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla da bu dönüşün sinyallerini verdi. Buldu, ekibe "Canım şöyle bir kişilik yer açsak be" yazarak hayranlarının dikkatini çekti. Ecem Erkek de bu yoruma kayıtsız kalmayarak, "E bir kişilik yer de ben isterim" yanıtını verdi. Bu karşılıklı yorumlar, hayranların büyük ilgisini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Hayranlar Sabırsızlıkla Bekliyor

Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun dönüş haberleri, Güldür Güldür Show hayranlarını heyecanlandırdı. Naime karakterinin eğlenceli sahneleri ve Bilal'in unutulmaz performansları, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeniden bir araya gelen bu iki yetenekli oyuncunun, programa nasıl bir enerji katacağı merak konusu.

ss

Güldür Güldür Show, yeni sezonuyla yine kahkahalarla dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ecem Erkek ve Onur Buldu’nun dönüşü, programın hayran kitlesini artıracak gibi görünüyor. Yeniden buluşan bu yetenekli kadro, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.