Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılık İddialarına Son Noktayı Koydu! Zeynep Demirel Sert Bir Dille Uyardı!

Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılık İddialarına Son Noktayı Koydu! Zeynep Demirel Sert Bir Dille Uyardı!
Boşanacakları iddia edilen Volkan ve Zeynep Demirel çifti, sosyal medyada haklarındaki söylentilere açıklık getirdi. Ünlü çift, boşanma iddialarını yalanlarken Volkan Demirel'in tavırları dikkat çekti.

Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, 2010 yılında dünyaevine girmiş ve 13 yıldır evli olan çiftin boşanacakları iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Zeynep Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu söylentileri üzerine Volkan Demirel, sosyal medya hesabından hemen bir açıklama yapmıştı.

volkan paylaşım

Volkan Demirel, eşiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak, "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sessizliklerini bozan ünlü çift, bu kez birlikte kamera karşısına geçerek iddialara yanıt verdi. Zeynep Demirel, "Her evlilikte olduğu gibi bizim de fikir ayrılıklarımız, tartışmalarımız oluyor. Fakat teyit etmeden bir dava açılmış gibi haber yapılması doğru değil. Tamamen yalan bir haber. Böyle bir şey yok." dedi ve eşine "Sen ne diyorsun?" diye sordu. Volkan Demirel ise sadece "Katılıyorum" diyerek yanıt verdi ve gergin tavırları dikkatlerden kaçmadı.

volkan

Sosyal medyada ise Volkan Demirel'in tavırlarına dair çeşitli yorumlar yapıldı. Kullanıcılar, "Bir toksiklik var ama çözemedim", "Volkan'ın tavrı hiç olmamış", "Sanki başkasından bahsediyor", "Bu ne ilgisizlik ya", "Beden dilleri tam tersini söylüyor" gibi ifadelerle durum hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.