Tuba Ünsal'dan Kötü Haber... Hastanelik Oldu! Mehmed Fetihler Sultanı Dizisinin Mara Hatunuydu... Geçmiş Olsun!

Tuba Ünsal'dan Kötü Haber... Hastanelik Oldu! Mehmed Fetihler Sultanı Dizisinin Mara Hatunuydu... Geçmiş Olsun!
Sevilen oyuncu Tuba Ünsal, dün gece yaşadığı ağır FMF atağı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Ünsal, yaşadığı zor anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Türk televizyonlarının sevilen yüzü Tuba Ünsal, son dönemde "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisindeki Mara Hatun rolüyle ekranlara dönüş yapmıştı. Ancak ünlü oyuncu, dün gece beklenmedik bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı. Familial Mediterranean Fever (FMF) olarak bilinen ve genetik bir rahatsızlık olan Akdeniz ateşi hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Ünsal, yaşadığı zor anları ve hastaneye kaldırılma sürecini sosyal medya hesabından anlattı.

Ünsal yaptığı açıklamada, "Sanırım hayatımın en zor gecesiydi. Eli mi tutan, acımı dindirmek için koşturan herkese kalbimden bir parça bıraktım," ifadelerini kullanarak yaşadığı zorluğu ve çevresindekilerin desteğini dile getirdi. Ayrıca, hastalığının ciddiyetini ve etkilerini sevenlerine aktararak farkındalık yaratmayı amaçladı.

Mehmed Fetihler Sultanı dizisi oyuncusu Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı! Tuba Ünsal sevenlerini göz yaşlarına boğdu

FMF, tipik olarak göğüs, karın veya eklemlerde ağrılı inflamasyon atakları şeklinde kendini gösterir. Bu hastalık, genellikle çocukluk veya ergenlik döneminde başlar ve ömür boyu devam edebilir. Ünsal'ın bu hastalıkla mücadelesi, onun kariyerine ara vermek zorunda kalmasına neden olmuş gibi görünüyor. Hastalığın getirdiği zorluklara rağmen, Ünsal'ın moralini ve iyileşme sürecini desteklemek için sevenleri ve takipçileri sosyal medyada destek mesajları yağdırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.