Esra Erol'da Aşk ve İhanet Çıkmazı: Canlı Yayında Şok Yüzleşme Herkesi Ekran Başına Kilitledi!

Esra Erol'da Aşk ve İhanet Çıkmazı: Canlı Yayında Şok Yüzleşme Herkesi Ekran Başına Kilitledi!
ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, Eyüp Bey'in eşi Şükriye Hanım'ın evli kuzeni Hakan Bey ile ilişkisi olduğunu iddia etmesiyle ortalık karıştı. Canlı yayında taraflar yüzleşirken, birbirlerine yönelttikleri suçlamalar ve itiraflar gündem oldu!

ATV’nin ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da, bu hafta yaşanan olaylar yine izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Geçtiğimiz günlerde Eyüp Bey, eşi Şükriye Hanım’ın evli kuzeni Hakan Bey ile yasak ilişki yaşadığını iddia ederek stüdyoya geldi. Eyüp Bey’in iddiasına göre, 22 Haziran 2022 tarihinde boşanma davası açan Şükriye Hanım, Hakan Bey ile ilişki yaşamaya başlamış, ancak çift ayrılınca tekrar kocası Eyüp Bey ile barışmıştı. Daha sonra yeniden Hakan Bey ile ilişkisine devam eden Şükriye Hanım, iddialara göre kaçmıştı.

esra erol

Evli akrabası Hakan Bey’e kaçtığı öne sürülen Şükriye Hanım stüdyoda yüzleşme gerçekleştirdi. Bu yüzleşme sırasında Eyüp Bey, eşine sert tepki gösterdi ve Şükriye Hanım’ı üç çocuklarından utanmamakla suçladı. Eyüp Bey, "Sen kimsin gelinlik giyeceksin? Üç çocuğundan da mı utanmıyorsun? Ben bunları rezil ettim. Bunlar rezil oldu. Yaptığı ahlaksızlıktan rezil oldu. Hakan karıma düğün yapacakmış. Esra Hanım, bunlar kendi ahlaksızlığını örtmek için düğün yapmak istiyorlar. Sen benim hakkımı ödeyemeyeceksin. Sana bütün hakkım haram zıkkım olsun," dedi.

Şükriye Hanım ise kocasının suçlamalarına karşılık, "Bugün gel dersem kocam Eyüp benimle barışır. Eyüp, ölen çocuğunu boğmak istiyordu. Ben kimseye kaçmadım. Kaçmış olsaydım buraya gelmezdim. Kocamla inat uğruna evlendim. Kocam beni ve ailemi tehdit ediyor. Bana, 'İpek hakkında çok önemli bilgiler paylaşacağım' dedi. Kocamın tek derdi benim onunla barışmam," şeklinde cevap verdi.

esra erol 2

Bu karmaşık ilişkiler ağına Hakan Bey'in eşi İpek Hanım da dahil oldu ve boşanma niyetinde olduğunu belirtti: "Ben buraya Hakan ile boşanmaya geldim. Yuvamı toparlayıp ev kurmak için kocama dönmeye gelmedim. Ben bunlarla muhatap olmak istemiyorum. İkisi de bana 'garip' demeyi bıraksın. Benim arkamda ailem var. Benim başka biri ile ilişkim mi vardı? Sen git oğluna süt al. Sen daha oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun. Beni karalamaya çalışıyorlar. Kocam kanserli çocuğuna bakmaz, kumar oynar."

Hakan Bey ise iddialara yanıt vererek, "Ortada bir ihanet yok. Esra Hanım, zaten eşim İpek ile anlaşamıyorduk, ayrıldık. Eşim o sırada başka biriyle görüşmüş. Madem ben boşanalım dediğimde eşim neden boşanmadı?" dedi. Eyüp Bey, İpek Hanım ile ilişki yaşadığı iddialarını ise "İpek benim anamdır, bacımdır," diyerek reddetti.

Canlı yayında yaşanan bu tartışmalar, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.