Zuhal Topal Masayı Terk Etti! Yemekteyiz'de Kavga Anları Zuhal Topal'ı Sinirlendirdi!

Zuhal Topal Masayı Terk Etti! Yemekteyiz'de Kavga Anları Zuhal Topal'ı Sinirlendirdi!
TV8'in sevilen programı Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi. Zuhal Topal, yarışmacıların saygısız davranışlarına dayanamayarak masayı terk etti. Sakinleştikten sonra programa dönen Topal, seyircilerden özür diledi ve yarışmacılara sert uyarılarda bulundu.

TV8'de büyük ilgiyle takip edilen Yemekteyiz programında bu hafta tansiyon oldukça yüksekti. Zuhal Topal'ın sunduğu programda, yarışmacılar arasındaki gerginlik doruğa ulaştı. Yarışmacıları defalarca aynı anda konuşmamaları konusunda uyaran Topal, sözünün kesilmesi üzerine büyük bir tepki gösterdi.

"Yahu! Ay vallahi gidiyorum ben ya, bu şekilde ben yapamam ya! Lütfen hiç saygınız yok. Kendinize de bana da seyirciye de saygınız yok," diyerek masayı terk eden Zuhal Topal, bir süre sonra sakinleştikten sonra çekimlere devam etti.

Topal, seyircilerden özür dileyerek şunları söyledi: "Çok özür diliyorum seyircilerden fakat dayanamadım. Ben bir şey anlatırken hiç saygınız yok mu? Beni duymuyor musunuz, sizi uyarmıyorlar mı? Sizleri savunmak, programın selameti için konuşuyorum. Gerçekten insanı çıldırtıyorsunuz. Hiç saygınız yok. Ben 3 sezondur bunu başaramadım, seyircilerden bir kez daha özür diliyorum. Seyirciler 'durduramıyor musunuz, susturamıyor musunuz' diyorlar.

Geldiğim son nokta bu. Burası ilkokul mu? Yaşını başını almış insanlarsınız. Birbirinizi dinlemek çok mu zor? Ben böyle bir tepki verecek biri değilim çıldırdım artık. Yarışmacılar mahcup bir duruma düşmesin diye görüntülerin bir kısmını yayınlamıyoruz. Bizim toplumumuzun sorunu bu zaten herkes üste çıkmak ve son sözü söylemek istiyor. Ekibime soru soruyorum ona bile müsaade etmiyorsunuz."

Zuhal Topal'ın bu sert çıkışı, hem yarışmacıları hem de izleyicileri şaşkına çevirdi. Programın bu bölümü, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.