74 Yaşındaki Kadın Cenazesinde Bir Anda Dirildi! Nebraska'da Şoke Eden Olay Sosyal Medyada Gündeme Oturdu!

74 Yaşındaki Kadın Cenazesinde Bir Anda Dirildi! Nebraska'da Şoke Eden Olay Sosyal Medyada Gündeme Oturdu!
Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde, öldüğü sanılan 74 yaşındaki Constance Glantz, cenazesi sırasında hayata döndü. Bakım evi personelinin yaşadığını fark etmesiyle polise haber verildi.

Nebraska, ABD - Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde şok edici bir olay yaşandı. 74 yaşındaki Constance Glantz, kaldığı bakımevinde öldüğü sanılarak cenaze töreni düzenlendi. Ancak cenaze sırasında yaşadığı fark edilince tüm katılımcılar büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Olay, bakımevi personelinin cenaze sırasında Glantz’in yaşadığını fark etmesiyle ortaya çıktı. Hemen polise haber verildi ve olay yerinde incelemeler yapıldı. Polisler, bakımevinde görev yapan bir doktorun Glantz'ı muayene ettiğini ve ölüm raporunu imzaladığını belirtti.

1

Polis şefi Houchin, basına yaptığı açıklamada, "Bu çok sıra dışı bir durum. Bunu 31 yıldır yapıyorum ve daha önce hiçbir şey bu noktaya gelmemişti. Huzurevinin herhangi bir suç kastına rastlayamadık ancak soruşturma devam ediyor," dedi.

Bu olağanüstü olay, bakım evi personelini ve Glantz'ın yakınlarını büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bakım evinin standart prosedürlerinin de gözden geçirileceği belirtildi.

Constance Glantz'in nasıl hayata döndüğü ve bu yanlış teşhisin nasıl yapıldığı konusunda detaylı bir inceleme başlatıldı. Bu sıradışı olay, Nebraska'da ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.