Müge Anlı'da Dehşete Düşüren Olay! Babaannem ve Halam Kıyma Makinesinde Birini Öldürdü İddiası!

Müge Anlı'da Dehşete Düşüren Olay! Babaannem ve Halam Kıyma Makinesinde Birini Öldürdü İddiası!
Müge Anlı'nın programında ortaya atılan korkunç bir iddia izleyicileri şok etti. Ahmet isimli şahıs, babaannesi Cennet, halası Güllü ve amcası Durdu'nun Kahramanmaraş'ta zengin bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiğini iddia etti.

Müge Anlı'nın programında kan donduran bir iddia ortaya atıldı. Güllü Çolak'ın kaybolmasının ardından yapılan araştırmalarda, Güllü'nün babaannesi Cennet, halası ve amcasının 7-8 yıl önce Kahramanmaraş'ta zengin bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiği iddia edildi. Ahmet'in stüdyoda anlattıkları şok etkisi yarattı. "Bunu bilip de söylememek de suç," diyen Müge Anlı, olayın detaylarının araştırılacağını belirtti.

m1

Dehşet Verici İddialar ve Şok Eden Detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç bir iddia gündeme geldi. Güllü Çolak’ın kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sırasında, Ahmet isimli bir şahıs babaannesi Cennet, halası Güllü ve amcası Durdu'nun yıllar önce bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiğini iddia etti. Müge Anlı'nın programında, Ahmet'in ifadesiyle olayın detayları ortaya çıktı ve stüdyo şoke oldu.

İddiaların Detayları

Ahmet'in anlattıklarına göre, babaannesi, halası ve amcası, zengin bir adamı evlerine çağırarak öldürmüşler ve kıyma makinesinde çekmişler. "Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı," diyen Ahmet, olayı öğrendiğinde ergenlik çağında olduğunu ve bu nedenle pek önemsemediklerini söyledi. Olayın detaylarını anlatan Ahmet, "Evde adamı ben çağırdım, bana amcam çağırttırdı, sonra evde tartışmaya başladık. Arbede yaşanmış evde adamla halamın arasında. Sonra halam adamı bıçaklamış ve öldürmüş. Bunu nasıl ederiz de ortadan kaldırırız diye üçü plan yapmışlar," dedi.

m2

Korkunç Detaylar

Ahmet, adamın cesedini kıyma makinesinde çekip lavaboya akıttıklarını ve ortalığı temizlediklerini anlattı. Murat ise, kıyma makinesinin kendi adına borçla alındığını belirterek, "Kayınvalidemgil benden habersiz gitmişler, benim alışveriş yaptığım yerden almışlar benim adıma. Borcunu da ben ödedim," dedi. Bu ifadeler üzerine Müge Anlı, "O kıyma dedikleri eti ne yaptılar, konu komşuya mı dağıtmışlar, ne yapmışlar? O kadar eti. Kaç kilo adam?" diye sordu.

Müge Anlı, Stüdyoda Şok Etkisi Yaratan İddiaların Üzerine Gidiyor

Müge Anlı, bu dehşet verici iddiaların araştırılacağını ve olayın aydınlatılması için gerekli adımların atılacağını belirtti. Stüdyoda büyük şok yaratan bu ifadeler, izleyiciler arasında da büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.