Hasan Can Kaya'nın Programında Eski Çiftin İtirafları Sosyal Medyayı Salladı! Fantezileri Ağızları Açık Bıraktırdı!

Hasan Can Kaya'nın Programında Eski Çiftin İtirafları Sosyal Medyayı Salladı! Fantezileri Ağızları Açık Bıraktırdı!
EXXEN platformunda yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu "Konuşanlar" programına katılan 5 ay önce boşanmış bir çift, programda eski ilişkileri hakkında şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Konuşanlar'ın bu bölümü, özellikle kadın konuğun eski eşinin fantezisini ifşa etmesiyle dikkat çekti.

Boşanmış Çiftin Programdaki İtirafları

Programda Hasan Can Kaya'nın "Eğer evli olmasaydın, kalbinde biri olmasaydı bir kadında aradığın en büyük kriter nedir?" sorusu üzerine, kadın konuk hemen söze girerek eski kocasının fantezisini açıkladı. Kadın, "Ben söyleyeyim mi?" diyerek eski eşinin, kendisinde en çok ellerini ve ayaklarını sevdiğini belirtti.

2-001.jpg

Sosyal Medyanın Gündemi

Bu itirafların ardından sosyal medya kullanıcıları, konu hakkında çeşitli yorumlar yaparak olayı geniş çapta tartışmaya başladı. Eski çiftin bu kadar açık konuşması, izleyiciler arasında hem şaşkınlık hem de merak uyandırdı.

1-001.jpg

Programın Etkisi

Hasan Can Kaya'nın sunduğu "Konuşanlar" programı, sıradışı konukları ve samimi itirafları ile biliniyor. Bu bölümde yaşananlar ise programın ne kadar cesur ve sınırları zorlayan bir yapıya sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.