Komşusunun Yatak Odası Sesleriyle İhaneti Çözdü! "Sesler İki Farklı Kadına Aitti" Dedi

Komşusunun Yatak Odası Sesleriyle İhaneti Çözdü! "Sesler İki Farklı Kadına Aitti" Dedi
TikTok'ta 'busrayilmazdemirci' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, yeni taşınan komşularının yatak odasından gelen seslerin ihanetin ortaya çıkmasına nasıl neden olduğunu anlattı. Sosyal medya kullanıcıları bu olayı konuşuyor.

TikTok'ta 'busrayilmazdemirci' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, komşularının yatak odasından gelen seslerin bir ihanetin ortaya çıkmasına nasıl neden olduğunu anlatınca sosyal medyada gündem oldu. "Komşularımızla yaşadığımız rezillik" notuyla paylaştığı gönderisinde, yeni evli bir çiftin taşındığını ve devamlı olarak yatak odasından çıkan seslerden rahatsızlık duyduklarını belirtti.

kapak1

Gece saat 2'de hem erkek hem de kadın inlemeleriyle uyandıklarını ifade eden Demirci, yaşadıkları iki durumda da komşularına bir şey söylemediklerini dile getirdi. Ancak aynı durumun üçüncü kez yaşanması üzerine sinirlenen Demirci, "Eşim kalktı artık duvarlara vuruyor sussunlar diye. O kadar çok rahatsız ediyor insanı. İkisi de daha çok bağırıyor. Apartman görevlisine söyledik. Onların üstündeki de sürekli şikayet ediyormuş. Apartman görevlisi onlarla konuşmuş. Bir süre sesleri çıkmadı. Gecenin bir vakti yine sesleri çıkmaya başladı. Bu kez inleme değil kavga sesi geldi" dedi.

kapak2

İki farklı kadının sesinin geldiğini belirten Demirci, "Biz yine uykudan uyandık. Evet evliymiş adam o kadınla değil. Diğer kadın bunları basmış. İnanılmaz bir kavga oldu. Kadının eşyalarını alıp giderken gördüm. Bir süredir üst katımızdan çıt çıkmıyor. Sanırım gittiler" diye konuştu.

Bu ilginç olay, sosyal medyada geniş yankı buldu ve kullanıcılar arasında çeşitli yorumlara neden oldu. Demirci'nin anlattıkları, hem komik hem de trajik olarak değerlendirildi. Olay, sosyal medyanın hızlı ve yaygın etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.