Kira Karşılığında Cinsel İlişki Teklif Edince Tutuklandı! Mide Bulandıran Olay Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Kira Karşılığında Cinsel İlişki Teklif Edince Tutuklandı! Mide Bulandıran Olay Gündeme Bomba Gibi Düştü!
İngiltere'de mide bulandıran bir olay yaşandı. 73 yaşındaki Frederick Allard, yalnızca kadınlara kiraladığı evinde kiracılara cinsel ilişki teklif ettiği gerekçesiyle tutuklandı ve 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Tidworth, Wiltshire'daki 6 odalı evinde bir pansiyon işleten Allard, kiracılarından kira karşılığında cinsel ilişki talep ediyordu. Allard, genç kiracılarına "evde kalmak istiyorlarsa istediği her şeyi her an yapmaya hazır olmaları" gerektiğini belirten mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Hatta bir kiracısına oral seks teklifinde bulunduğu yazışmalar da yetkililer tarafından ele geçirildi.

Allard, istismar ettiği kiracılarını video kaydına alarak şantaj yapıyordu. Yetkililer, bu görüntüleri ele geçirerek Allard'ı yargı önüne çıkardı. Taciz ettiği kadınların yaşlarının 19 ila 25 arasında olduğu belirtildi.

İngiltere'de kira karşılığında cinsel ilişki teklif eden ev sahibi tutuklandı

Salisbury Mahkemesi, Frederick Allard'ı cinsel taciz suçlamasıyla 30 ay hapis cezasına çarptırdı. Bu mide bulandırıcı olay, İngiltere'de büyük tepki topladı ve mağdurların adalet arayışında önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.