Volkan Demirel'den Kaybettiği Babasına Duygusal Paylaşım! Ağlarken ki Görüntüleri Herkesi Kahretmişti...

Volkan Demirel'den Kaybettiği Babasına Duygusal Paylaşım! Ağlarken ki Görüntüleri Herkesi Kahretmişti...
Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın efsane kalecisi ve teknik direktörü Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde babası Ali Hacı Demirel'i kaybetti. Volkan Demirel'in sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşım, takipçilerini derinden etkiledi.

Volkan Demirel, babasının vefatının ardından sosyal medya hesabında duygu dolu bir paylaşım yaptı. İşte deneyimli teknik adamın paylaşımı:

"Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım… Sen gözlerini yummadan önceki akşam! Ne kadar iyi, ne kadar da mutlusun. Benim elim ayağım, öğreten, yol gösteren, arkadaşımdın.

Abim, kardeşim, dostumdun. Yeri geldi mi kolunun altına girdiğim, yeri geldiğinde beni sırtlayandın. Arkamda duran, her zaman yanımda yürüyendin…

BABAM sen bana hiç hayır demedin. Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken… Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni…Bana veda etmişsin aslında bizi mutlu ettiğin son akşamında… SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAM…"

Screenshot_5

Sosyal Medyada Büyük Yankı

Volkan Demirel'in bu duygusal paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, Demirel'in acısını paylaşarak ona başsağlığı dileklerini iletti. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak geniş kitlelere ulaştı.

Sevenlerinden Destek Mesajları

Volkan Demirel'in paylaşımına, futbol camiasından ve hayranlarından birçok destek mesajı geldi. Sevenleri, Demirel'in bu zor günlerinde yanında olduklarını belirterek ona moral vermeye çalıştı. Paylaşılan mesajlar, Volkan Demirel'in yaşadığı acının ne kadar derin olduğunu gözler önüne serdi.

Sonuç olarak, Volkan Demirel'in babası Ali Hacı Demirel'in vefatı, hem Demirel ailesini hem de sevenlerini derinden üzdü. Volkan Demirel'in duygusal paylaşımı, takipçilerini etkileyerek sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve büyük bir destek gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.