Finlandiya'nın En Büyük Göğüslerine Sahip Kadının Eski Hali Olay Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı! İşte O Görüntüler!

Finlandiya'nın En Büyük Göğüslerine Sahip Kadının Eski Hali Olay Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı! İşte O Görüntüler!
"Finlandiya'nın en büyük göğüslerine" sahip olduğunu iddia eden model Sonja Lahtinen, ameliyat öncesi halini paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Göğüslerini büyütmek için 34.315 Euro harcayan Lahtinen, geçirdiği dönüşümün artılarını ve eksilerini paylaştı!

Finlandiya'nın en büyük göğüslerine sahip olduğunu iddia eden 35 yaşındaki model Sonja Lahtinen, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Lahtinen, Daily Star'da yer alan habere göre, göğüslerini büyütmek için 34.315 Euro'dan fazla para harcadı ve şimdi 2 litrelik (2900cc) göğüsleriyle tanınıyor. Geçtiğimiz yıl, göğüslerinin o kadar büyük olduğunu ve "üzerlerine bir kahve fincanı bırakabileceğini" söyleyen Lahtinen, son gönderisiyle takipçilerini bir kez daha şaşırttı.

Geçmişine Yolculuk: Küçük Göğüslerle Eski Halini Paylaştı

Sonja Lahtinen, birkaç yıl önce göğüslerinin çok daha küçük olduğu dönemde çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını şaşırttı. Dar bir bikini giyerek sahilde dinlendiği bu fotoğraflarda, o zamanlar göğüslerinin aslında o kadar da büyük olmadığını belirtti. Instagram'da yaptığı paylaşımda, "Yaz aylarında İtalya'daki Garda Gölü'ndeydik. İkizlerim o zamanlar çok daha küçüktü," dedi.

Fotoğrafları paylaşmasının ardından, takipçilerinden birçok beğeni ve yorum aldı. Bir hayranı, "Ne kadar muhteşem olursan ol, giderek daha da güzelleşiyorsun. Harika," diye yorumladı. Bir diğeri ise, "O kadar muhteşem görünüyorsun ki, seni tekrar sahilde görmek için sabırsızlanıyorum," dedi. Üçüncüsü, "Çok güzel anılar ve sen çok harika ve güzelsin," diye ekledi. Dördüncüsü ise, "İkizleriniz aşktan sonra bile iyiydi," yorumunu yaptı.

Ameliyat Yolculuğu ve Pişmanlıkları

Sonja Lahtinen, ilk göğüs ameliyatını 18 yaşında geçirdi. O zamanlar kendisinin "çok küçük göğüslü" olduğunu düşünüyordu. Daha büyük göğüslere sahip olmanın hayalini kuran Lahtinen, sonunda Finlandiya'nın en büyük göğüslerine sahip oldu. Ancak bu dönüşüm sürecinde yaşadığı bazı zorluklar da oldu. Lahtinen, "Artık yüzüstü rahat uyuyamıyorum ve herhangi bir ayarlama gerektirmeden üzerime tam oturan kıyafetler bulmakta zorlanıyorum," diyerek büyük göğüslere sahip olmanın dezavantajlarını anlattı.

Büyük göğüslerini sevmesine rağmen, Lahtinen'in yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle daha fazla ameliyat olmanın onun için riskli olduğunu belirtti. Geçirdiği son ameliyat sonrası yaşadığı sorunlar nedeniyle göğüslerinin başlangıçtaki boyuta kadar büyümemiş olmasından pişmanlık duyduğunu ifade etti. Ancak, cesur kıyafetlerle vücudunu göstermeyi seven Lahtinen, sosyal medyadaki şımarık fotoğraflarıyla hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.