Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda! Jülide Kural'dan Açıklama Sonunda Geldi!

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda! Jülide Kural'dan Açıklama Sonunda Geldi!
Yeşilçam sinemasının duayen isimlerinden Kadir İnanır, sağlık sorunları nedeniyle yeniden yoğun bakıma alındı. Mart ayında üçüncü kez beyin pıhtılaşması teşhisiyle hastaneye kaldırılan İnanır, bir süredir fizik tedavi görmekteydi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili detayları hayat arkadaşı Jülide Kural, Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'a aktardı. Kural, İnanır'ın fizik tedavi merkezinde tedavisine devam edildiğini belirtirken, akciğerindeki hafif enfeksiyon nedeniyle hastaneye dönüş yaptıklarını ifade etti. Kural, "Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok." şeklinde konuştu.

KADİR İNANIR

Usta Oyuncunun Sağlık Durumu

Kadir İnanır'ın sağlık durumunun stabil olduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin sadece tedbir amaçlı sürdürüldüğü belirtiliyor. Tedavi sürecinde herhangi bir entübasyon işlemi uygulanmadığı ve durumunun kontrol altında olduğu vurgulanıyor. Usta oyuncunun tedavi sürecine dair yeni gelişmeler, sevenleri tarafından yakından takip ediliyor.

KADİR İNANIR 2

Kadir İnanır'ın sağlığına kavuşarak sanat hayatına devam etmesi, dostları ve hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yoğun bakımdaki tedavi süreci ve sağlık durumuna ilişkin gelişmeler, kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.