İbrahim Tatlıses'ten Kötü Haber! Herkesten Helallik İstedi... Hülya Avşar ve Ahmet Tatlı Detayı Şok Etti!

İbrahim Tatlıses'ten Kötü Haber! Herkesten Helallik İstedi... Hülya Avşar ve Ahmet Tatlı Detayı Şok Etti!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatı geçireceğini duyurdu. Konserinde dostlarından helallik isteyen Tatlıses, sahnede duygusal anlar yaşadı. Hülya Avşar ve Ahmet Tatlı detayı dikkat çekti... İşte detaylar...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kalbinden ameliyat olacağını duyurdu. Son yıllarda kalp kapakçığıyla ilgili problemler yaşayan Tatlıses, zorlu bir operasyon geçireceğini belirtti. Sanatçı, ameliyat öncesi dostlarından helallik istedi.

İbrahim Tatlıses'ten Kötü Haber! Herkesten Helallik İstedi...

İbrahim Tatlıses, bir süredir düzenli olarak kardiyoloji doktoruna muayene oluyor. Kalp kapakçığıyla ilgili yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktorları tarafından ameliyat olması gerektiği açıklandı. Ünlü türkücünün bu zorlu ameliyat öncesi dostlarından helallik istemesi, hayranlarını duygulandırdı.

Hülya Avşar ve Ahmet Tatlı Detayı Şok Etti!

Harbiye'de konser veren Tatlıses, sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada'yı davet etti. "20 yıl sonra ilk kez Harbiye'de sahneye çıktığını" belirten sanatçı, "Sizler buraya gelerek beni onure ettiniz" şeklinde konuştu. Konser sırasında, kendisini dinlemeye gelen seyircilerinden de helallik isteyen Tatlıses, "Kalp kapakçığı ameliyatı olacağım bir kaç güne. Hakkınızı helal edin" dedi. Bu sözleriyle duygusal anlar yaşayan Tatlıses'in gözleri doldu.

Hülya Avşar'a Övgü

Konser sırasında Hülya Avşar'dan övgüyle bahseden Tatlıses, "Beni haftanın 5 günü arayan insan Hülya Avşar'a geçiyoruz şimdi. Onun şarkılarından söyleyeceğiz. Benim keşke Hülya gibi arkadaşım olsa. Hülya gerçekten adamdır. Beni arar, yardıma geleyim der, paran var mı der. Sürekli arar sorar haftada 5 gün" diyerek Avşar'a olan minnettarlığını dile getirdi.

Baba-Oğul Barıştı

İbrahim Tatlıses'in, kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile bu ameliyat nedeniyle barıştığı iddia edildi. Ahmet Tatlıses, babasının konserine gelerek ona destek verdi. Geçtiğimiz aylarda yaşanan kavgalarında babasının akıl sağlığı hakkında olumsuz ifadeler kullanan Ahmet Tatlıses, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İbrahim Tatlıses, daha önce oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürerek, "Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. 'Sağlamdır' raporu almak için beş tane hastane dolaştım. Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım" demişti. Ancak ameliyat öncesi baba-oğulun barıştığı haberi, sevenlerini sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.