Selin Kabaklı'nın sevgilisi evli çıktı! ‘Evliliğimi Ebru Gündeş bitirdi’ demişti... Açıklama geldi!

Selin Kabaklı'nın sevgilisi evli çıktı! ‘Evliliğimi Ebru Gündeş bitirdi’ demişti... Açıklama geldi!
Selin Kabaklı’nın ilişkileri ve yaşadığı ihanet iddiaları, magazin dünyasında geniş yer bulmaya devam ediyor. Yeni sevgilisi Yasin Ersin’in boşanma süreci hakkında yaptığı açıklamalar, kafaları karıştırdı.

Eski eşi Murat Özdemir’in kendisini Ebru Gündeş’le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, yeni sevgilisi işinsanı Yasin Ersin’in evli olduğu gerçeğiyle sarsıldı. 2002 Best Model birincisi Selin Kabaklı, 2018 yılında evlendiği Murat Özdemir'den 2022 yılında boşandı. Kabaklı, Özdemir’in Ebru Gündeş’le kendisinden boşanmadan önce aşk yaşadığını öne sürmüş ve bu durumun evliliğini bitirdiğini açıklamıştı.

Yeni Aşkı Sosyal Medyada Duyurdu

Hayatında yeni bir sayfa açan Selin Kabaklı, Yasin Ersin’le olan ilişkisini sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. Ancak, Ersin’in kağıt üzerinde hala evli olduğu ortaya çıktı. Hürriyet’e konuşan Yasin Ersin, 17 aydır boşanma sürecinde olduğunu ve boşanma davasının halen sürdüğünü belirtti. “Evlilik bir imza ise evet, evliyim ama sadece kağıt üstünde,” diyen Ersin, eşinden ayrı yaşadığını ve boşanma sürecinin devam ettiğini açıkladı.

‘Evliliğimi Ebru Gündeş bitirdi’ demişti... Açıklama geldi!

Selin Kabaklı, eski eşi Murat Özdemir’in Ebru Gündeş ile evlenmesinin ardından “Ben kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Sessizliğimin tek sebebi kızımdır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz,” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirmişti.

Ebru Gündeş’e yönelik “Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamaz” şeklinde sitemde bulunan Kabaklı, eski eşinin kendisinden boşanmadan önce Gündeş’le ilişki yaşadığını iddia etmişti.

Selin Kabaklı'nın sevgilisi evli çıktı!

Selin Kabaklı’nın yeni sevgilisi Yasin Ersin’in hala evli olduğunun ortaya çıkması, ilişkilerinde yeni bir tartışma konusu yarattı. Ersin, boşanma sürecinin devam ettiğini ve Selin Kabaklı ile güzel bir ilişkisi olduğunu söylese de, bu durum sosyal medyada ve magazin dünyasında yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.