Trump'a Suikast Girişimi Sonrası Simpsonlar Yine Gündemde: Kehanetler Gerçek mi?

Trump'a Suikast Girişimi Sonrası Simpsonlar Yine Gündemde: Kehanetler Gerçek mi?
Donald Trump’a yönelik suikast girişimi dünya gündeminde geniş yankı uyandırırken, The Simpsons çizgi dizisi bir kez daha kehanet tartışmalarının odağına yerleşti.

Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi dünya gündemine bomba gibi düştü. Pensilvanya Eyaleti'nde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğrayan Trump, sağ kulağından yaralandı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Trump'ın saldırısı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Trump'a Suikast Girişimi Sonrası Simpsonlar Yine Gündemde!

Saldırı sırasında ateş eden kişinin ve olay yerinde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin ise ağır yaralandığı bildirildi. Olay, Trump'ın başkanlık yarışındaki mücadelesini sürdürdüğü dönemde gerçekleşti ve dünya çapında büyük bir şok etkisi yarattı.

turump-webp1.webp

Simpsonlar'ın Kehaneti

Trump'a yapılan suikast girişimi sonrası sosyal medya, bu saldırıyı konuştu. En çok dikkat çeken konulardan biri ise kehanetleriyle ünlü The Simpsons çizgi dizisi oldu. Daha önce Donald Trump'ın başkanlığını doğru tahmin eden Simpsonlar, yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal Medyanın Tepkisi

Sosyal medya kullanıcıları, The Simpsons'ın Trump'a yönelik saldırıyı önceden tahmin ettiğini iddia etti. Ancak, bazı kullanıcılar bu sefer kehanetin gerçekleşmediğini savundu. TT olan Simpsonlar’dan olduğu iddia edilen bir kare sosyal medyada dolaşırken, bu görüntünün The Simpsons’ın herhangi bir bölümünde yer almadığı ortaya çıktı.

Kehanet Gerçek mi?

The Simpsons’ın kehanetleri sık sık gündeme gelirken, bu kez sosyal medyada dolaşan görüntülerin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Ancak, dizinin geçmişte birçok olayı doğru tahmin etmesi, bu tür spekülasyonların ortaya çıkmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.