Ankaralı Seymenler, mezuniyet coşkusuna renk kattı!

Ankaralı Seymenler, mezuniyet coşkusuna renk kattı!
Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenleri, Ostim Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nde öğrencilerin mutluluk, gurur dolu anlara sahne olan mezuniyet töreni coşkusuna renk kattı.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenleri, davetlisi oldukları Ostim Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni programında hazır bulundu.

Ostim Teknik Üniversitesi, mezunlarını Batıkent Haydar Aliyev Parkı Amfisi'nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle geleceğe uğurlarken, Seymenlerin sergilediği gösteri, coşkulu, duygu dolu anlar yaşayan öğrencilerin mezuniyet törenine ayrı bir anlam kattı.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka ile eğitmen Turhan Temur tarafından bir program dahilinde Seymen eğitimi verilen Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile üniversite öğretim üyesi ve öğrencileri de törende Seymen kıyafetli olarak, Ankara Kulübü Seymenlerinin gösterisine eşlik etti.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, dernek hakkında kısa bir bilgilendirme ile başladığı konuşmasının devamında; “Seymen eğitimi verdiğimiz; Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile üniversite öğretim üyesi ve öğrencilerinin mezuniyet töreni programında bizlerle birlikte sergiledikleri Seymen gösterisi oldukça etkileyiciydi, gurur duyduk.” dedi.

Öğrencilerin mutluluk, gurur dolu anlara sahne olan mezuniyet töreninde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Saka, “Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, iyi birer insan olarak vatana millete hayırlı hizmetler yapmalarını, geleceğimize sahip çıkmalarını temenni ederim. Mezunlarımıza bundan sonraki süreçte meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet töreninde Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenleri ile birlikte gösteride yer alan Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek de Ankara Kulübü’nün Seymenlik ve Bacıerenlik geleneği başta olmak üzere Ankara’nın tarihi kültürel değerlerini yaşatan çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi ve sözlerine şunları ekledi: “Bugün burada geleceğe uğurladığımız mezunlarımızın mutlu anlarına bir değer, renk katan Seymenlerimize teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.