Müge Anlı’nın Sağ Kolundan Üzen Haber! Ünlü Avukat Rahmi Özkan Hastaneye Kaldırıldı... Hastalığı ve Sağlık Durumu Ne?

Müge Anlı’nın Sağ Kolundan Üzen Haber! Ünlü Avukat Rahmi Özkan Hastaneye Kaldırıldı... Hastalığı ve Sağlık Durumu Ne?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Gazeteci Burhan Akdağ’ın sosyal medya paylaşımıyla durum doğrulandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Müge Anlı’nın programı, Haziran ayında sezon finali yaparak yaz tatiline girmişti. Ancak sosyal medyada paylaşılan hastane fotoğrafları, Rahmi Özkan’ın sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Avukatı Rahmi Özkan Hastaneye Kaldırıldı

Gazeteci Burhan Akdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun Rahmi Özkan, Allah şifa versin" ifadelerini kullanarak Özkan’ın hastanede tedavi gördüğünü doğruladı. Özkan'ın hangi hastalıktan dolayı hastaneye kaldırıldığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak fotoğraflarda ünlü avukatın tedavi altında olduğu net bir şekilde görülüyor.

rahmi-ozkan.webp

Rahmi Özkan hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Rahmi Özkan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın hayatına başladığı günden bu yana programda aktif olarak görev alıyor. Programın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Özkan’ın rahatsızlığı, sevenleri ve izleyicileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Hastane kaynaklarından veya ailesinden gelecek olan resmi açıklamalar merakla beklenirken, Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkındaki gelişmeler dikkatle takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.