Kocaeli'de Sadece Rize Çayı Tüketen Karga Gündem Oldu! Sahibi 'Bana Evlat Gibi Oldu' Diyerek Yüzleri Güldürdü!

Kocaeli'de Sadece Rize Çayı Tüketen Karga Gündem Oldu! Sahibi 'Bana Evlat Gibi Oldu' Diyerek Yüzleri Güldürdü!
Yaralı bulduğu yavru kargayı 3.5 aydır besleyen Ömer Tek, kargayı Rize çayı ve etle büyütüyor. Rizeli olan Tek, kargayla arasında özel bir bağ kurarak ona evladı gibi bakıyor. Karganın sadakati ve alışkanlıkları görenleri şaşırtıyor.

Kocaeli'de yaşayan Ömer Tek, 3.5 ay önce yolda yaralı olarak bulduğu yavru kargaya kayıtsız kalamadı ve onu sahiplenerek beslemeye başladı. Kargayı evladı gibi gören Tek, ona Rize çayı ve et vererek büyütüyor. Rizeli olan Ömer Tek, kargayı Rize çayına alıştırarak, yerli malına dikkat çekiyor.

Ömer Tek, kargayla arasında özel bir bağ kurduğunu ve onunla her yere gittiğini belirtti. Denize, alışverişe ve gezmeye beraber giden ikili arasında, görülmeye değer bir dostluk oluştu. Karga, sadece et ve Rize çayı tüketiyor ve bu alışkanlıkları görenleri şaşırtıyor.

"Kahve içmez, organik Rize çayı içer" diyen Ömer Tek, karganın insana çok bağlı olduğunu ve sürekli peşinden geldiğini söyledi. Tek, "Kahve içmem, Rize çayı içerim diyor. Ben Rizeli olduğum için onu da Rize çayına alıştırdım. Beni hiç bırakmıyor, annesi, babası zannediyor. İlk görenler şaşırıyor ve korkuyorlar ama sonrasında sevmeye başlıyorlar. Herkes satın almak istiyor ama parayla satılmaz. Değeri parayla ölçülemez" diye konuştu.

"Bana Evlat Gibi Oldu"

Ömer Tek, karganın kendisi için bir evlat gibi olduğunu belirterek, "Çocuğu olmayanlara tavsiye ederim, bana evlat gibi oldu. Benim 2 çocuğum var ama şimdi 3 evladım oldu. Denize, markete her yere peşimden geliyor. Herkesin hayvan beslemesini tavsiye ederim. Yabani deyip dışarı atmasınlar. Yeter ki sevgini ver. Sevgini verdin mi insana bağlanıyor," ifadelerini kullandı.

Ömer Tek'in kargayla olan bu özel dostluğu, hayvanseverler ve çevre halkı tarafından büyük ilgi gördü. Karganın sadakati ve alışkanlıkları, hayvanlarla kurulan bağın ne kadar güçlü olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tek'in bu örnek davranışı, hayvan sevgisinin ve bakımının önemini vurgularken, birçok kişiye ilham kaynağı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.