Restoranlarda Bedava Yemek Yiyen TikTok Ünlüsü Berivan Kovulunca Çılgına Döndü! İşte O Anlar...

Restoranlarda Bedava Yemek Yiyen TikTok Ünlüsü Berivan Kovulunca Çılgına Döndü! İşte O Anlar...
TikTok'ta yayın açarak restoranlardan bedava yemek yiyen "berivans_34" adlı kullanıcı, son gittiği restoranda tanınınca kibarca kovuldu. İşletmenin kendisini istemediğini belirten personel karşısında sinirlerine hakim olamayan Berivan, gündem oldu!

TikTok'ta "berivans_34" kullanıcı adıyla tanınan Berivan, kafe ve restoranlarda canlı yayın açarak bedava yemek yeme alışkanlığıyla biliniyor. Ancak son gittiği restoranda işler hiç beklediği gibi gitmedi. Siparişini verdikten sonra yayını açan Berivan, yemek servisi başladıktan kısa bir süre sonra restoran personeli tarafından tanındı ve kibarca kovuldu.

1

Personel, Berivan’a "Bundan sonra sizi ağırlamak istemiyoruz, bilginiz olsun. Yayınlarınızı da biliyoruz. Ben sizin diğer yayınlarınızı da biliyorum" dedi. Berivan'ın kötü yorumlar yaptığı da belirtilirken bu durum TikTok ünlüsünü çileden çıkarttı.

İştahı Kaçtı ve Tepki Gösterdi

Bu sözler karşısında sinirlenen Berivan, "Ben mi kötü yorum yapıyorum?" diye çıkıştı. Personel ise sakin bir şekilde, "Tamam, yapmıyorsanız da sıkıntı yok" yanıtını verdi. Berivan bu durum karşısında iştahının kaçtığını belirterek, "Ay ben yemiyorum, valla yemiyorum" dedi.

3

Hesabı Öde Lafını Duyunca Şok Oldu

Bir başka personel Berivan’a "Tamam, hesabını öde, yeme" deyince Berivan afalladı. Ancak daha sonra restoran personeli, Berivan'dan hesap istemediklerini belirtti ve "İştahım kaçtı. Ben normalde hepsini yiyordum" diyen Berivan'a bir kez daha, "Tamam afiyet olsun. Biz sizden hesap istemiyoruz. Bundan sonra sizi ağırlamak istemiyoruz" dedi.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Bu olay sırasında canlı yayının açık olması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı restoranı haklı buldu ve işletmeyi savunan yorumlar yaptı. İşte gelen yorumlardan bazıları:

  • "Restoran doğru olanı yaptı. Bedava yemek yemek için bu tür numaralar yapmamalı."
  • "Berivan, kötü yorumlarla işletmelere zarar veriyordu. Kovulması yerinde bir karar."
  • "Canlı yayında böyle bir olay yaşanması Berivan için utanç verici olmalı."

Bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Berivan’ın gelecekteki restoran ziyaretlerinin nasıl olacağı merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.