Devlet Bahçeli ''Köpeklerin Öldürülmesine Karşıyız" Deyince Ebru Polat'tan Paylaşım Geldi! ''Sayın Başkanımız...''

Devlet Bahçeli ''Köpeklerin Öldürülmesine Karşıyız" Deyince Ebru Polat'tan Paylaşım Geldi! ''Sayın Başkanımız...''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında sokak hayvanları konusundaki tutumunu net bir şekilde ortaya koydu. Şarkıcı Ebru Polat da Bahçeli'ye destek veren açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında sokak hayvanları ve özellikle köpeklerin öldürülmesi konusuna değindi. Bahçeli, parti olarak hayvan dostu bir tutum sergilediklerini ve köpeklerin öldürülmesine kesinlikle karşı olduklarını vurguladı.

Bahçeli'nin Açıklamaları Şaşkınlık Yarattı

Devlet Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi: "MHP hayvan dostudur, köpeklerin öldürülmesine karşıyız. Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. O sebepten köpeklere karşı uygulanacak yanlışın karşısında olur. MHP üzerine düşeni yapacaktır. Kimse merak etmesin." Bu açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve şaşkınlıkla karşılandı.

Ebru Polat'tan Destek Mesajı

Bahçeli'nin açıklamaları sonrası sosyal medya üzerinden tepkiler gelirken, ünlü şarkıcı Ebru Polat da destek mesajı paylaştı. Polat, "Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli her zamanki gibi kendine yakışanı yapmıştır. Gurur duyduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın da asla böyle bir yasaya izin vermeyeceğine çok eminim," ifadelerini kullandı.

Ebru Polat'tan yorum davası - Patronlar Dünyası

Tepki Çeken Yasa ve Bahçeli'nin Tutumu

Sokak hayvanlarının öldürülmesini öngören yasa, kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Birçok hayvansever ve sivil toplum kuruluşu, bu yasanın iptali için çeşitli protestolar düzenlemişti. Devlet Bahçeli'nin bu konudaki net ve kararlı tutumu, hayvanseverler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hayvan Dostu Politika

Bahçeli'nin "MHP hayvan dostudur" ifadesi, partinin hayvan haklarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Bu açıklamalar, MHP'nin hayvan hakları konusundaki politikalarının daha da güçleneceğinin sinyalini verdi. Bahçeli, hayvan haklarının korunması ve hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

image (38)

Sosyal Medyada Destek ve Eleştiriler

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Bahçeli'nin hayvan haklarına olan duyarlılığını takdir ederken, bazıları ise yapılan açıklamaların yeterli olmadığını ve somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı. Ebru Polat'ın destek mesajı da benzer şekilde geniş bir kitle tarafından paylaşıldı ve yorumlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.