Yusuf Güney’den Şok Eden Yeni Kehanetler! Maymun Çiçeğini Bilmişti! ''Dikkatli Olun''

Yusuf Güney’den Şok Eden Yeni Kehanetler! Maymun Çiçeğini Bilmişti! ''Dikkatli Olun''
Afrika'da hızla yayılan M çiçeği virüsü gündemdeyken, şarkıcı Yusuf Güney’in aylar önce yaptığı kehanetler yeniden konuşuluyor. Ağustos ayında bir pandeminin geleceğini söyleyen Güney, şimdi ise “İnanılmaz varlıklar türeyecek'' dedi...

Afrika'da Ocak ayından bu yana hızla yayılan M çiçeği (mpox) virüsü nedeniyle kıta genelinde acil durum ilan edilirken, şarkıcı Yusuf Güney'in aylar önce yaptığı kehanetler sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Güney, daha önce katıldığı bir programda, "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu kehanetin doğru çıkmasıyla birlikte, şarkıcının yeni açıklamaları büyük merak uyandırdı.

Yusuf Güney, son açıklamalarında dünyayı bekleyen daha büyük tehlikelere karşı insanları uyararak, "Her şeye hazırlıklı olun" dedi. Kehanetlerinde insanlığı bekleyen zorluklardan bahseden Güney, “Öyle varlıkları gösterecekler sizlere ki aklınızı yitireceksiniz. İnanılmaz varlıklar türeyecek” ifadeleriyle dinleyicilerini adeta şoke etti. Bu sözlerle birlikte, insanlara bu tür varlıklarla nasıl başa çıkabileceklerine dair de önerilerde bulundu.

Ekran Alıntısı

Güney, kehanetlerinin devamında ise şu uyarılarda bulundu: “Artık her şeye alışın, her şeye hazırlıklı olun lütfen. Nasıl kurtulacağız, bunlara karşı nasıl güçlü olacağız? Öncelikle kesinlikle korku frekansından uzak durun. Öyle yerler, öyle geçit kapıları var ki bu kapılardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. Bu saatten sonra işler iyice karıştığında kime güveneceğini şaşıracağınız durumlar yaşayacaksınız ve kendimiz döngüler içerisinde olacağız.”

Şarkıcının, bu açıklamaları geniş yankı uyandırırken, özellikle “Bu Covid-19 gibi değil” sözleri, Güney’in gelecek pandemiyle ilgili endişelerini daha da belirgin hale getirdi. “Covid’de en azından ateş ve nefes darlığı içerisinde oturuyorsunuz, görsel yani fiziksel anlamda bir sıkıntınız yok ama bu fiziksel anlamda da insanı deforme edebilecek ve mutsuzluğa itecek bir virüs, o yüzden ne olursunuz dikkat edin” diyen Güney, olası bir salgın konusunda uyarılarına devam etti.

Yusuf Güney’in bu kehanetleri, hem sosyal medyada hem de kamuoyunda büyük bir ilgiyle karşılanırken, şarkıcının takipçileri ve dinleyicileri bu açıklamalar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kehanetlerinin doğruluğu ve bu konuda söylediklerinin ne derece gerçekçi olduğu ise önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Ancak şimdiden, Güney’in uyarıları insanların zihinlerinde soru işaretleri oluşturmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.