Selen Görgüzel'den Kötü Haber! Kızı İlknaz Bektaş Herkesi Üzdü! Kalbi... Elektronik Sigaraya Dikkat!

Selen Görgüzel'den Kötü Haber! Kızı İlknaz Bektaş Herkesi Üzdü! Kalbi... Elektronik Sigaraya Dikkat!
Sosyal medya üzerinde aktif bir şekilde paylaşımları ile bilinen Görgüzel’in bu defa başına üzücü bir olay geldi. Selen Görgüzel’in 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, geçtiğimiz günlerde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Selen Görgüzel, bu kez üzücü bir olayla gündeme geldi. Görgüzel’in 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bektaş’ın elektronik sigara kullanımı nedeniyle hayatı tehlikeye girdi.

Hastaneye Kaldırıldı

Ortaköy'deki evinde fenalaşan İlknaz Bektaş, kalp sıkışması ve nefes darlığı yaşadıktan sonra hızla Ulus’taki özel bir hastaneye sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucunda Bektaş’a, "göğüs boşluğuna mediastinal amfizem" teşhisi konuldu ve acil ameliyata alındı.

"Allah Korudu"

İlknaz Bektaş, yaşadığı korku dolu anları anlatarak, “Rahatsızlandığım günün akşamında Alp Dağları’nda trekking yapmaya gitmek için uçağa binecektim. Eğer o uçağa binseydim, basınçtan dolayı hayatımı kaybedebilirmişim. Allah korudu,” dedi. Bektaş, hastanede üç gün daha müşahede altında tutulacak.

"Elektronik Sigaralardan Uzak Durun"

Yaşadığı sağlık sorunlarının elektronik sigara kullanımından kaynaklandığını belirten Bektaş, “Akciğerim elektronik sigara nedeniyle hava kaçırmış. Lütfen elektronik sigaralardan uzak durun,” diyerek herkesi uyardı.

"Küçük Çaplı Kalp Krizi Geçirdi"

Kızının sağlık durumu hakkında bilgi veren Selen Görgüzel ise, “Allah yavrumu korudu. Küçük çaplı bir kalp krizi geçirmiş. Hastaneye getirildiğinde nabzı 140'tı. Şimdi çok şükür durumu iyi,” diyerek yaşadığı endişeyi dile getirdi.

Elektronik Sigaraya Dikkat

İlknaz Bektaş’ın yaşadığı bu sağlık sorunu, elektronik sigara kullanımının ne denli tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, elektronik sigaraların zararları konusunda kullanıcıları uyarıyor ve bu tür ürünlerden uzak durulması gerektiğini vurguluyor.

Bu talihsiz olay, kamuoyunda elektronik sigara kullanımına dair bilinçlenmenin artırılması gerektiğini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.