Müge Anlı’da Üfürükçü Mustafa Skandalı Devam Ediyor! Küçük Çocuğa Fotoğraf Çektirdiler, Bakanlık Devrede!

Müge Anlı’da Üfürükçü Mustafa Skandalı Devam Ediyor! Küçük Çocuğa Fotoğraf Çektirdiler, Bakanlık Devrede!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayet itirafı, üfürükçü Mustafa Samagan'la ilgili şok edici detayları gün yüzüne çıkardı. Sebile Hanım, Mustafa'nın kocasını öldürdüğünü iddia ederken, skandalın çocukları dahi içine çektiği anlaşıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen cinayet itirafı, Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Sebile Hanım'ın "Benimle evlenmek için kocamı öldürdü" dediği üfürükçü Mustafa Samagan ile ilgili iddialar, ülke gündeminde deprem etkisi yarattı. Sebile Hanım, Mustafa'nın kendisini tehdit ederek açık seçik fotoğraflarını çektiğini öne sürerken, Mustafa bu iddiaları reddetti. Ancak programda ortaya çıkan samimi fotoğraflar her iki tarafın da ilişkilerini yalanlayamayacağını gözler önüne serdi.

m1

Sebile Hanım, Mustafa'nın zorla kendisinin açık fotoğraflarını çektiğini ve bu görüntülerle tehdit edildiğini iddia etti. İlişkileri olduğunu reddeden Sebile, Mustafa'yı hayatını mahvetmekle suçladı. Ancak Mustafa'nın programda "Sebile ile altı yıldır beraberiz" demesi, iddiaların seyrini değiştirdi. Mustafa'nın bu sözleri üzerine programda ikilinin samimi fotoğrafları yayınlandı.

m3

Çocuk da Dahil Edildi

Skandal bununla sınırlı kalmadı. Fotoğrafların cinayet esnasında evde bulunan Sebile'nin 11 yaşındaki oğlu tarafından çekildiği ortaya çıktı. Müge Anlı, canlı yayında bu detayın altını çizerken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın da harekete geçtiğini duyurdu. Küçük çocuğa psikolojik destek sağlanacağı bildirildi.

m4

Müge Anlı'dan Çıplak Fotoğraf Açıklaması

Sebile Hanım'ın iddialarına yanıt veren Müge Anlı, çıplak fotoğraf iddialarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Anlı, "Çıplak fotoğraflarını çekmemiş, görüntülü konuşurken olan şeylerin fotoğrafını çekmiş. Yani kadını yatırıp da çıplak fotoğrafını çekmemiş. Karşılıklı görüntülü görüşmede alınan şeyler." ifadeleriyle olayın farklı bir boyutunu gözler önüne serdi.

m6

Sebile’nin gelini Nazlı’nın fotoğrafların ekrana geldiği sırada söylediği “O mutfakta bile... Hey yavrum hey” sözleri ise izleyenlerde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Olayın yankıları sürerken, cinayetle bağlantılı olarak yürütülen soruşturma derinleşmeye devam ediyor. Üfürükçü Mustafa’nın Sebile’nin kocasını gerçekten öldürüp öldürmediği konusu yargı sürecine taşınırken, kamuoyu bu vahim olayın sonuçlarını merakla takip ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.