Engin Polat Tahliye Oldu! Tahliye Sonrası Dilan Polat'tan Coşkulu Kutlama! “Enerjim Geliyor” Şarkısıyla Geri Döndü!

Engin Polat Tahliye Oldu! Tahliye Sonrası Dilan Polat'tan Coşkulu Kutlama! “Enerjim Geliyor” Şarkısıyla Geri Döndü!
Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın yargılandığı davada karar çıktı ve Polat ailesi rahat bir nefes aldı. Üç ayrı suçtan 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Engin Polat, tahliye oldu...

Tahliye kararının ardından Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu ile birlikte yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kendi arabasında "Enerji" şarkısını söyleyerek tahliye kararını kutlayan Polat, "Alo Engin" diye başladığı şarkısıyla sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Kardeşi Sıla Doğu da bu coşkuya dans ederek eşlik etti ve birlikte sevinç dolu anlar paylaştılar.

Tahliye Sonrası Kutlama

Dilan Polat, arabasının camından çıkarak sevinç dolu anlarını takipçileriyle paylaşırken, "Enerjim geliyor enerjim. Dostun geliyor!" sözleriyle heyecanını dile getirdi. Engin Polat’ın tahliyesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı bu coşkulu kutlama, hayranlarından büyük ilgi gördü.

1

"10 Ay" Notu ve Dikkat Çeken Şarkı Sözleri

Dilan Polat, ikinci bir paylaşımda ise eşi Engin Polat’ın tutukluluk süresine dikkat çekerek "10 ay" notunu düştü. Bu paylaşımda dinlediği şarkının sözleri de dikkatlerden kaçmadı. Dinlediği şarkının sözleri ise şu şekildeydi:
"Kuzen, duymamışım n'oldu?
İki saate or'dayım, cihazları doldur..."

56

Polat’ın, eşinin tahliye kararını büyük bir sevinçle kutlaması ve sosyal medyada hızlı dönüşü, birçok kişi tarafından olumlu ve olumsuz yorumlar aldı. Kimi takipçileri bu sevinci paylaşırken, bazıları ise Polat’ın davadaki suçlamaları ve adli süreçleri hatırlatarak eleştiride bulundu.

Dilan Polat’ın bu paylaşımlarının ardından sosyal medya tekrar hareketlenirken, Polat ailesi cephesinde yaşanacak yeni gelişmeler ve kamuoyunun tepkileri merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.