Tahliye Olan Dilan Polat’ın Ailesinde Skandal Olay! Elti ve Görümcesiyle Gerilim Artıyor!

Tahliye Olan Dilan Polat’ın Ailesinde Skandal Olay! Elti ve Görümcesiyle Gerilim Artıyor!
Sahte fatura ve dolandırıcılık suçlamalarıyla cezaevine giren Dilan Polat, tahliye olduktan sonra aile içinde büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Eltisi Hazal Erdoğan ve görümcesi Kübra Uzun ile arası açılan Polat, gündeme düştü...

Sahte fatura ve dolandırıcılık suçlamalarıyla yaklaşık 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, geçtiğimiz hafta tahliye edildi. Polat çiftinin serbest kalması, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı bulurken, aile içinde yaşanan kriz de kısa süre içinde gün yüzüne çıktı. Aile arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken, Dilan Polat’ın eltisi Hazal Erdoğan ve görümcesi Kübra Uzun ile yaşadığı gerginlik, tahliye sonrası daha da belirginleşti.

Tahliye olan Dilan Polat'ın ailesinde kriz çıktı! Elti ve görümcesiyle birbirine girdi, soğuk savaş başladı - Resim: 5

Ailede Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Tahliye sürecinde dikkat çeken ilk ayrıntı, Dilan Polat’ın eşinin ailesinden uzak durması oldu. Engin Polat’ın cezaevinden çıkışında yaşanan gerginlik, Polat ailesinde çatlakların olduğuna dair iddiaları güçlendirdi. Eşi Engin Polat’ın tahliye sonrası açıklama yaparken Dilan’a doğru bağırması da basın mensuplarının gözünden kaçmadı.

Dilan Polat’ın, tahliye sonrası yalnızca kardeşleri ve avukatıyla birlikte Engin Polat’ı karşılaması, eltisi Hazal Erdoğan ve kayınvalidesi Şükran Polat’ın ise cezaevine birlikte gitmesi aile içindeki mesafenin somut bir işareti olarak yorumlandı. Geçmişte sık sık bir arada görülen ve sosyal medyada yan yana pozlar veren Dilan ve Hazal’ın, tahliye sürecinde hiç yan yana görüntülenmemesi dikkat çekti.

Tahliye olan Dilan Polat'ın ailesinde kriz çıktı! Elti ve görümcesiyle birbirine girdi, soğuk savaş başladı - Resim: 1

Avukat Krizi Gerilimi Tırmandırdı

Tahliye sonrası Dilan Polat ve Hazal Erdoğan arasındaki gerilimi daha da artıran bir diğer konu ise avukat tercihi oldu. Dilan Polat’ın, kendisine destek veren avukatları Sevinç Horoz ve Enes Çetinkaya’ya teşekkür ettiği bir paylaşım yapması dikkat çekerken, Hazal Erdoğan’ın ise Polat’ın daha önce dosyadan çekilmesini istediği avukat Hüseyin Kaya’ya teşekkür etmesi aile içindeki gerilimi gözler önüne serdi. Bu farklı avukat tercihleri, Polat ailesi içinde yaşanan fikir ayrılıklarının bir başka yansıması olarak yorumlandı.

Tahliye olan Dilan Polat'ın ailesinde kriz çıktı! Elti ve görümcesiyle birbirine girdi, soğuk savaş başladı - Resim: 2

Görümcesi Kübra Uzun ile Mesafe

Aile içinde yaşanan bir diğer soğukluk ise Dilan Polat ile görümcesi Kübra Uzun arasında yaşanıyor. Tahliye sonrası Kübra Uzun’un sadece kardeşi Alper Kürşat Polat’ı karşılayıp, ağabeyi Engin Polat ile ilgili bir paylaşım yapmaması dikkat çekti. Ayrıca duruşmalar sırasında da Dilan Polat, eltisi Hazal Erdoğan ve görümcesi Kübra Uzun’la yan yana görüntü vermedi.

Aile İçi Çatışma Sosyal Medyada da Kendini Gösteriyor

Tahliye sürecinde sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlar yapan Dilan Polat’ın, kayınpederi ve Alper Kürşat Polat’ın tahliyesiyle ilgili hiçbir paylaşım yapmaması, aile içindeki gerilimlerin sosyal medyada da hissedildiği yorumlarına yol açtı. Özellikle Polat ailesinin birbirinden bağımsız hareket etmesi, aile üyeleri arasındaki soğukluğun derinleştiğini gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.