Müge Anlı’da Şoke Eden İtiraf: Jigolo Olduğunu Canlı Yayında Açıkladı, Sevgilisiyle Birlikte Eşini Aradı!

Müge Anlı’da Şoke Eden İtiraf: Jigolo Olduğunu Canlı Yayında Açıkladı, Sevgilisiyle Birlikte Eşini Aradı!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir adam, üç çocuğuyla birlikte evden kaçan eşini aramak için canlı yayına katıldı. Ancak canlı yayında jigolo olduğunu itiraf eden Abdülhalim, hem izleyicileri hem de Müge Anlı'yı şok etti.

ATV ekranlarının popüler programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her gün izleyicileri ekrana kilitleyen olaylara sahne olmaya devam ediyor. Son yayında yaşananlar ise adeta bir bomba etkisi yarattı. Abdülhalim isimli adam, üç çocuğuyla birlikte evden kaçan eşi Leyla’yı bulmak için canlı yayına katıldı. Ancak programa katılmasıyla birlikte yaptığı itiraf, Müge Anlı da dahil olmak üzere herkesi şok etti.

Abdülhalim, programda açık yüreklilikle jigolo olduğunu ve kadınlarla para, peynir, zeytin, hatta yaprak karşılığında vakit geçirdiğini anlattı. Bu işi yaptığından eşinin de haberdar olduğunu belirten Abdülhalim, “Ağıma dul kadınlar düşüyor” diyerek Müge Anlı’yı bile şaşkına çevirdi. Müge Anlı, bu açıklamaları ağzı açık dinlerken, programın ilerleyen dakikalarında olayın daha da karmaşık bir hal alacağı anlaşıldı.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 122810

Olayların karıştığı nokta ise Abdülhalim’in, eşi Leyla'yı ararken yanında imam nikahlı sevgilisi Seher ile birlikte olmasıydı. Seher, Abdülhalim için eşine geri dönmesi yönünde çağrı yaparken, bunun üzerine Müge Anlı ve stüdyodakiler daha da şaşırdı. Seher’in “Leylacığım, sanal arkadaşım seni geri istiyor” sözleri stüdyoda büyük bir kargaşa yarattı.

Abdülhalim bir yandan eşi Leyla’yı sevdiğini belirtirken, diğer yandan da Seher’le evleneceğini söylemesi ve üzerine “Leyla, Seher’e 50 bin TL versin” demesi kafaları iyice karıştırdı. Seher ise bu olaylar üzerine Abdülhalim’in eşi Leyla'nın büyü yaptığına inandığını iddia etti. Programın bu bölümünde herkesin aklında soru işaretleri belirmeye başlarken, Müge Anlı da sabrını zorlayan olaylara daha fazla dayanamadı.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 123638

Programın bir diğer yorumcusu Şevki Sözen, Seher’in "Leyla bana 'yaşlı topal' dedi ama elimi sallasam ellisi. Gencim, güzelim" sözleri karşısında daha fazla dayanamayarak "İnanılır gibi değil! Bu nasıl bir cesaretle burada böyle şeyler söylüyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Sözen, ayrıca Abdülhalim’e dönerek, “Hangi koku? Özleyeceğiniz bir koku mu kaldı?” diyerek onun evlilik ve ilişkiler konusunda kendini haklı göstermesine sert çıktı.

Müge Anlı ise yaşananlara kayıtsız kalamayarak duygularını dile getirdi. Abdülhalim’e dönerek, “Bence buraya gelmeden önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne uğramalıydınız. Yani escort olduğunuzu söylüyorsunuz, peki bu işleri yapıyorsunuz neden anlatıyorsunuz? Yaptıklarınız zaten normal değil” sözleriyle sert bir çıkış yaptı. Müge Anlı, bu sıradışı itirafların ve ilişkilerin toplumun sağlıklı yapısına zarar verdiğini ima ederken, izleyiciler de sosyal medyada yaşananlara tepkilerini dile getirdi.

Program, Abdülhalim’in itirafları ve karmaşık ilişki ağıyla sosyal medyada gündem olurken, izleyiciler bu olayların nasıl çözüleceğini merakla beklemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.